Hvorfor er så mange nye biler Gear vælgere så dum?

Hvorfor er så mange nye biler Gear vælgere så dum?Fra spørgsmålet juli 2017

Lad os sige, en designer kommer til mig og siger, jeg vil sige ”Vi tænker på denne nye idé til en shifter.”: ”Stop lige der. Det er dumt.”The shifter er et løst problem. Nok med de hidtil ukendte skiftere. Men denne designer har bare at forklare, hvordan den gammeldags Shifter er ved at blive sexet, moderne, og så meget det. TMZ vil jage dette shifter. Denne Shifter vil have 2,7 millioner tilhængere på sociale medier. Hvis denne Shifter var et hotel, ville det ikke have nogen receptionen og du ville tjekke ind gennem Snap, og måske elevatoren ville være, ligesom, skjult i et træ, du klatre inde som en alf.

”Her er problemet,” designeren ville sige, cueing op PowerPoint til at forklare noget, der er faktisk ikke noget problem. ”En kedelig gammel Shifter, du trækker tilbage en gang for baglæns. Drive er hele vejen ned, park på toppen. Du behøver ikke engang at se på det, endsige tænke over det. Det er sikkert, let at bruge, og-rekord bunden!-Lige som din fars shifter. Og din bedstefars. Selvom måske ikke din store-grand-far, fordi dengang ville du have ridning mekaniker kravle ud på hætten og lukke fargle ventil, så du kan sætte den kobling petcock klokken 2 og derefter forsigtigt slappe torsion holderen til engagere dogleg og tage lige nok pres fra hovedlejerne, at man kunne glide den primære aktuator op og til venstre, derefter ned, så op igen, så diagonal, og det er hvordan du flyttet til anden, mens forfølge Hun.

”Så alligevel, vores nye Shifter er helt gestus-baseret, hvilket frigør værdifuld konsol plads til de trådløse telefon opladere, der er formentlig omskrivning din DNA og ikke arbejder med iPhones. Shifting er helt crowdsourced og opdateres via skyen, så hvis du ikke kan lide den omvendte gestus, ikke at bekymre dig-i morgen kan det være anderledes! Og ja, vi lærer på den hårde måde ikke at lade internettet vælge de fagter. Være sikker på, vil du faktisk ikke behøver at mime autoerotic kvælning at sætte din bil i parken. Vi udvider også vores undskyldning til James Corden og Lady Gaga, der bakkes op gennem en butiksfacade mens voguing løbet Carpool Karaoke. Men nu er det alle sorteret, og vores varemærkede Ising til Drive er bare at ramme forhandlere. For omvendt, du trækker øret ligesom du giver signalet til bunt. For neutral, du bare lave et ansigt som ’Hmm, jeg spekulerer på, hvad Dan Quayle er op til lige nu?’ Det er helt intuitivt!”

Hvorfor er så mange nye biler Gear vælgere så dum?Elektronisk gearvælgeren i 2017 Chrysler Pacifica Touring L.

Tja, jeg er ked af, vi alle måtte sidde gennem det imaginære præsentation, men bare vide, at reel dem gerne, at sker hver dag over hele verden. Ingen ønsker at blive set som bastante og alle ønsker at sælge nye kapaciteter, så vi ender med at køre rundt med en skæppe halvfærdige ideer.

Som Innovation diktator, jeg tvunget til dekret om, at den skøre Shifter er ikke alene i sin meningsløshed, og der er et par andre funktioner, vi bliver nødt til at opgive, indtil de rent faktisk arbejder, et punkt, som måske eller måske ikke falder sammen med varmen død af universet. Disse funktioner omfatter, men er ikke begrænset til: Stemmegenkendelse. Enhver form for i bilen joystick, mus eller doodle pad. Hill-afstamning kontrol. Falske træ trim. In-Dash apps. Kapacitiv touch noget. Bagsædet underholdning systemer, der kræver en videregående uddannelse fra MIT til at operere. Enhver digital repræsentation af træer, der vokser blade, hvis du kører som en dweeb. Og bageste liftgates, som formodes at drive åbne, når du svinger dit ben under den bageste kofanger, men ikke gør det, så du står der med dine dagligvarer, fejer benet ligesom Karate Kid, mens din bil griner ad dig. Få en belastning af denne jamoke laver Dance Dance Revolution i stedet for at trykke på en knap på nøglen fob!

Lest du tror Innovation Diktatoren er en troglodyte, tillad mig at minde om, at innovation Diktator ikke vil blive afhørt! Men jeg kan anbefale nogle værdige tilføjelser til vores liv. Såsom: head-up displays. Elektrificering. Rev matchning på manuelle gearkasser. Linje lås. Lane holde der griber kun hvis du rent faktisk kommer ud af din vognbane. Fjernbetjening start. Power døre. Adaptiv fartpilot. Let aftagelig lastbil tailgates. Præstationer dataoptagere. Kvalitet klud sæder. Uden dæksel brændstof fyldstoffer. Og som du kan lære af min Match.com bio, jeg nyder otte-trins gearkasser og 10-trins gearkasser, men ikke en eller anden grund, ni-hastigheder.

Tja, som de siger i biz, de kan ikke alle være intermitterende vinduesviskere. Lad os tage tilbage til arbejdet på udstigningslys der projicerer uforståelige logoer på jorden. Vi er der næsten på at en.

Like this post? Please share to your friends: