1997 10Best Biler

Til vores femtende-årlige konkurrence ti bedste biler, har vi endelig tilføjet pickupper til rækken af ​​biler, minibusser og sport-utility køretøjer er berettiget til ti bedste hædersbevisninger. Contrarians bekendt med vores iskold tænkning vil tage dette som bevis på, at lastbil salg endelig har toppet.

Interessant nok, har tilføje lastbiler resulteret i en betydelig stigning i prisloftet for vores ti bedste nominerede. Som altid er vores prisloft beregnes ved at gange den gennemsnitlige nye køretøjer transaktionspris med to og en halv. Men når vi tilføjet pickupper, ændrede vi vores kilde til den kørende transaktion pris fra Commerce Department, som ikke omfatter lastbil salg i sin undersøgelse, at den nationale automobilforhandler forening (NADA), der gør. Den resulterende højere pris transaktion hoppede sidste års $ 48.000 prisloft hele vejen til $ 54.000. Commerce Department inkluderer flåde-salgsdata ikke indgår i Nada tal, men de $ 2400 spring i prisen transaktion tyder på, at lastbiler er opskalere køb.

Som altid, at være berettiget til Ten Best overvejelse, et køretøjs basispris-inklusive fragt, forhandler prep, og enhver gældende gas-guzzler og luksus skatter-skal falde under denne grænse. Det er klart, det er nemmere at bygge store køretøjer, når omkostningerne er noget objekt. Vores prisloft forbeholder vores anerkendelse for disse køretøjer inden for den finansielle rækkevidde af de af os, der ikke er anerkendt på Forbes fire hundrede liste over de rigeste amerikanere.

Ellers at være berettiget til nominering, et køretøj skulle være en 1997 løbende produktion køretøj, der ville være til salg senest ved udgangen af ​​januar 1997. Vi gennomineret automatisk de vinderne af sidste års ti bedste konkurrence, der var stadig på salg. Så hele vores Ann Arbor personale gransket pressemateriale og scannet vores databanker for hver ny og væsentligt opgraderet 1997-model. Denne indsats har resulteret i en flok 59 nominerede.

Vi marshaled denne uhyre flåde på vores hemmelige ti bedste test mødested, vi fløj i vores fjerntliggende bidragsydere fra hele landet og verden, og vi hunkered ned til en uge med at køre, dissekere og undersøge disse biler.

Efter bedømmelse hver kandidat på en skala fra 100 og indsende vores afstemninger til tech afdeling for opstilling, følgende vindere opstået.

Like this post? Please share to your friends: