2009 10Best Biler

Læs mere 2009 10Best dækning: Bildele til Dekorationer til hjemmet | Vindere og tabere | Contest Vindere

Efterår i Midtvesten betyder kold cider og varme donuts til en masse folk, men for C / D personale, det betyder også den ugelange inciterende af et par rolige burgs som vi ned på en landdistrikterne rute omkring 30 miles fra vores Ann Arbor kontor i jagten på det kommende års 10Best biler.

I år vores hjemmebase ændret-vi opgraderet til en placering med en asfalteret parkeringsplads til gavn for gulv-mat konservering og reelle badeværelser til gavn for personale tilregnelighed-men vejene rejste ikke. Vores trafik krænkelser nummereret nul, en nice ændring af trit fra sidste års rekord alt. Vores bedømmelseskriterier og reglerne, dog forbliver konstant.

Biler er bedømt på tre punkter. Den første er, hvor godt de udfører deres tilsigtede funktioner-sedaner og hatchbacks bør være rummelig og alsidig, bør økonomi biler være sparsommelige (men ikke straffe), og sportsvogne skal være lydhør og tilfredsstillende. For det andet, vi overveje, hvordan engagere en bil er på et følelsesmæssigt plan-do vi kommer fra et drev med et smil, og gør det holde blikket som vi gå væk? Endelig vil vi se på, hvordan konkurrencedygtig en bils prissætning er for niveauet af alsidighed, praktiske, og sjovt, det giver. Vi anerkender værdi, når vi ser det, og vi fremhæve de biler, der besidder det.

Berettigelse til 10Best er fastsat ud fra kanalen er ny og forbi 10Best succes. Alle biler enten nye eller væsentligt nydesignede er tilladt. Derudover er biler, der gjorde listen i 2008 automatisk inviteret tilbage til 2009, forudsat at de stadig rydde vores prisloft-2,5 gange den gennemsnitlige nye bil transaktion pris for alle lette køretøjer, der sælges gennem august i det foregående år, eller $ 71.000 dette gang omkring.

Hvis en bil ikke gøre listen sit første år på markedet, er det ud af påstand, indtil en betydelig redesign fornyer sin berettigelse. Omvendt, hvis en bil konsekvent imponerer os nok til at blive stemt til listen år efter år, kan det forblive på listen på ubestemt tid, selv om den modtager ingen opdateringer. Men alle støtteberettigede biler skal være til rådighed for salg senest i januar 2009.

Læs videre for 2009 s 10Best. Mens Bil og chauffør er bemandet af entusiaster, de 10Best biler er ikke kun dem, vi anbefaler til vores Hotfoot læsere. Det er biler, vi anbefaler til alle.

Like this post? Please share to your friends: