2002 10Best Biler

2002 10Best Biler

Utroligt nok, dette spørgsmål markerer 20 lejlighed, at redaktørerne af bil og chauffør har samlet for at vælge de 10Best biler til rådighed i USA markedet. På trods af protester fra producenter, der er lige så oprørt som stolte forældre, at vi har overset skønheden i deres babyer, vi er tilbage til at vælge de 10Best biler igen.

I år pick er for biler alene. Det er fordi juli sidste år vi endelig erkendte vores kørsel-fornøjelse-baserede fordomme mod lastbiler og gav dem mere utilitaristiske maskiner deres helt egne priser - "5Best lastbiler."

Ellers forbliver vores procedurer, præcis som de har i de sidste mange år. Vores 10Best nominering proces er åben for alle produktion bil - ingen eftermarkedet eller sommerhus-industri specials tilladt - til salg i USA markedet. I modsætning til nogle andre priser, vi ikke kun vælge fra de modeller, der er helt ny for 2002.

Vi har kun tre begrænsninger. Først skal køretøjet være til salg af januar 2002. For det andet skal det falde under vores maksimale basis-prisloft på $ 66.000 (beregnet ved at gange den gennemsnitlige nye bil transaktion pris som i sommeren 2001 - $ 26.376 - med 2,5 og afrunding op). Og for det tredje skal fabrikanten kunne forsyne os med et eksempel på den nominerede køretøj ved midten af ​​september til vores omhyggelige evalueringer.

Som sædvanlig, vi automatisk renominere sidste års 10Best vindere, forudsat de er stadig på markedet og forbliver under vores prisloft. Alle vores 2001 picks mødte disse kriterier. Så vi opsøge biler, der er helt ny eller opgraderet væsentligt for 2002. Vi fandt 33 sådanne maskiner at tilføje til vores tilbagevendende 2001 10Best vindere. Hvis en bil opfylder ingen af ​​disse kvalifikationer, er det fordi det har allerede haft et skud på 10Best i et tidligere år. Der er ingen anden chancer.

Vores 10Best test site er omkring 30 miles vest for vores hovedkvarter i Ann Arbor, Michigan. Det ligger midt i de mest udfordrende og interessante veje i området. Faktisk, efter flere års levere biler til dette site, har producenterne indset hvor nyttige disse veje er for at udvikle nye køretøjer. Næsten hver dag i vores uge-lange 10Best piske, vi plettet mindst én stærkt forklædt prototype eller konvoj af konkurrencedygtige kører i området.

Vores jury omfattede alle de redaktører fra vores Ann Arbor hovedkvarter, sammen med Patrick Bedard, Barry Winfield, og Brock Yates fra vores udposter rundt om i USA, Peter Robinson fra Europa, og de fleste af vores redaktør. Den samlede kom til 13 biler forfattere med i alt 289 år afsat til pindehuggeri om biler.

Efter fem dages undgå de lokale gendarmer under vores åndrig drev, sammenligner specifikationer fra vores store guldgrube af pressemateriale, at prøve igen pladser til størrelse, kiggede ind kufferter, der søger efter skjulte cd-skiftere, og ellers granske de 53 eksempler, der repræsenterer vores 43 nominerede , vi slås i vores afstemninger. Hver af os vurderet alle køretøjerne på en skala fra 1 til 100, og efter gennemsnittet af de scoringer, havde vi vores vindere.

Med afskaffelsen af ​​lastbiler fra de nominerede, valget var pickier end nogensinde. Det er især tilfældet, fordi, som de forskellige varevogne, pickupper og SUV'er påtage sig stadig mere af de rene folk-transporterer opgaver, er biler bliver skabt for at tilfredsstille førerens lidenskaber for ydeevne, stil og teknologi; med andre ord, præcis de ting, der begejstrer bil og chauffør redaktører og læsere. Tre nye biler kom ind på vores liste, og en tidligere 10Best vinder kæmpede sig vej tilbage, takket være velovervejede opgraderinger. Her er de 2002 vindere og et par ord om, hvorfor vi kan lide dem så meget.

Og i andre nyheder samme år:

Top-sælgende Køretøjer:

Ford F-serien
Chevrolet Silverado
Toyota Camry

Vinder af Super Bowl XXXVI:

New England Patriots

Vinder af Oscar for bedste film:

Chicago

Vinder af World Series:

Anaheim Angels

Kilder: Top sælgende biler, Wards Automotive Year Book; Super Bowl vindere, SuperBowl.com; Bedste film Vindere, Oscars.org; World Series Vindere, WorldSeries.com

Like this post? Please share to your friends: