1996 10Best Biler

For de fleste amerikanere, Labor Day signalerer slutningen af ​​sommeren. Her på bil og chauffør, men vores sommer-ending ritual for de seneste 14 år har været den ugelange ti bedste biler festspil, som vi gennemfører i slutningen af ​​september.

For at maksimere de kollektive automotive indsigt, som vi bringer til dette valg, vi importerede vores out-of-state stabsmedlemmer, Patrick Bedard, Barry Winfield, og Brock Yates; centrale freelancere Fred Gregory, Daniel Charles Ross, og Steven Cole Smith; og gamle verden korrespondenter Ray Hutton og Peter Robinson. Vores 15 dommere fortsatte derefter med at granske dette års 46 nominerede. Vores kriterier fokuserede på hvert køretøjs værdi, dens egnethed til det tiltænkte formål, og dens evne til at opfylde en kræsne chauffør.

Konkurrencen var åben for hver 1996 regulære-produktion bil, minivan, og sport-utility køretøj, der vil gå på salg senest den sidste dag i januar 1996. Slået fra overvejelser blev køretøjer med en basispris (inklusive fragt, forhandler prep, og alle gældende luksus og gas-guzzler afgifter) højere end $ 48.000. Det tal, der er op $ 2000 fra 1995 cut-off, beregnes hvert år ved at gange den gennemsnitlige transaktion prisen på nye biler i Amerika med 2,5.

Vi gennomineret automatisk sidste års ti bedste vindere, forudsat de stadig faldt inden for disse begrænsninger. Så perused vi vores bjerg af oplysninger om modellerne 1996 og nomineret alt nyt eller væsentligt opgraderet.

Alt dette bragte os til en fuld uges inspektion og hård kørsel på vores hemmelige test site i backwoods af det sydøstlige Michigan. Efter diskuterer berettigelsen af ​​de forskellige nominerede og pande-bankende vores kolleger medarbejdere til at stemme på vores favoritter, vi hver indsendt vores afstemninger; tech afdeling tabelform resultaterne. Se de 1996 ti bedste biler.

Like this post? Please share to your friends: