1994 10Best Biler

For de ansatte i bil og chauffør, at vælge de ti bedste biler er den sværeste og vigtigste sammenligning-test stemme af året. Med næsten 50 gode nomineringer, der dækker farveskala fra high-testosteron sportsvogne til hyggelige og nuttede minibusser, vælger vores ti bedste biler altid bliver til en øvelse i bilindustrien ordkløveri.

Vores regler for støtteberettigelse er enkle. Konkurrencen er åben for biler, minibusser og sport-utility køretøjer, der vil være til salg her i landet senest den sidste dag i januar 1994. Der er en pris begrænsning: grundprisen (inklusive fragt, forhandler prep, og en hvilken som helst gældende luksus og gas-guzzler afgifter) kan ikke overstige $ 43.000. Det er $ 3000 mere end sidste års kasket.

Når vi tilføjet et prisloft til konkurrencen ti bedste biler i januar 1984 grænsen var $ 30.000, hvilket var omkring to og en halv gange den gennemsnitlige transaktion prisen på en bil, der sælges i Amerika. Siden den orwellske år, at prisen på biler-og alt andet, der er gået op, og så har vores prisloft. Det gik til $ 35.000 1987-1990, og til $ 40.000 i 1991.

Vi genanvendes den oprindelige ligning til at sætte dette års kasket. Vi tog den seneste pris gennemsnitlige transaktion ($ 17.000), ganget med 2,5 ($ 42.500), og afrundes det til det næste tusinde ($ 43,000). Dette prisloft fortsætter med at være et følsomt emne. Nogle stabsmedlemmer karper, at det fjerner nogle spændende maskiner, der er sikkert rigtigt, men det sikrer, at vores vindere er tilgængelige for et bredt spektrum af læsere.

Så vi udnævne biler. Sidste års vindere medtages automatisk, med mindre deres nye priser overstige hætten. Vi nominerer også alle helt nye og væsentligt forbedrede modeller. Når råben slutter, har vi fået en test meget med næsten 50 køretøjer
i det.

Vi derefter samle alle de nominerede på et fjerntliggende lejr i landet nordøst for Ann Arbor, Michigan. I de næste fem dage, fra klokken 8 til hvem-ved-hvor, redaktører og bidragydere til dette blad-en endnu dusin i alt-drev hver eneste af de nominerede på en række tilbage veje, med afstikkere ind i byen og ned på en labyrint af nærliggende motorveje. Hvad sker der mellem drev kan beskrives som livlig diskussion oplivet af øjeblikke af venlig Spot, fnysende hån, og selv den lejlighedsvise bit af sleske ros.

Skub til sidst kommer til stykket, og, i sidste ende, er hver bil bedømt af hver vælger på en skala fra et til ti. Bedømmelserne er gennemsnit efter hver bils højeste og laveste kvalitet kasseres, og de ti biler med de højeste antal bliver de ti bedste biler.

Efter at have gjort dette i tolv år nu, ville du tror kampen ville få lettere. Faktisk, det bare bliver hårdere. Men på en måde vi altid ender med en liste, der har maskiner til mange forskellige formål. Her er de 1994 vindere.

Like this post? Please share to your friends: