Audi A4 3,0 Cabriolet

Konvertible tage os tilbage til vores meget rødder. De er stadig i starten og slutningen af ​​cool. Cary Grant og Grace Kelly piske rundt i Monaco bjerge i at fange en tyv. Robert Redford kørsel Jay Gatsby 's Duesenberg. Dustin Hoffman desperate sprints i The Graduate op og ned California kysten i en Alfa. Thelma og Louise og deres top-down-T-Bird. Hoffman og Tom Cruise i Rain Man i at søde gamle Buick. Konvertible er cool, men der er en grund til at vi køber ikke ret mange af dem: En stor del af tiden, de er ikke sjovt at ride i Bare spørg Isadora Duncan..

I det virkelige liv, har cabriolet været skuffende for nogle af os, hvad med alt, løbelængde flagrende over dit hoved, når det er lukket, alle dem støvle snaps at snap, når den er åben, ildelugtende og nådesløse vinyloid forbindelser rulles til din inspektion på grumme top butikker, revnet og overskyet bagruder. De fire-hjulede-ballon se på noget over 55 mph. At skulle råbe for at blive hørt over rock 'n' roll. Alt, vand og vind komme igennem i hjørnerne. Organer med al den strukturelle stivhed af al dente pasta. Saggy døre.

Poof! Blitz! Væk! Med ét slag, Audi synes at have perfektioneret kunsten af ​​de fire-sædet cabriolet, fastsættelse alle de indvendinger i en hurtig redesign. Den nye A4 cabriolet er lige der med BMW 3-serie og Mercedes CLK og langt foran Volvo C70 og Saab 9-3 i stivhed og tæthed. Denne nye A4, der, som sædvanlig, halter bag den nye sedan kropsform af et par måneder, er den tykkeste, mest støjsvage, har mest ukarakteristisk kølige cabriolet dette selskab nogensinde gjort. Okay, måske to-sæders TT er køligere samlet, men A4 besidder flere ting. Kredit denne ene til Audi designteam under tidligere chef Peter Schreyer, som nu hos Volkswagen.

Audi A4 3,0 Cabriolet

De startede med den nye A4 platform og sheetmetal og begrænset det til forhjulstræk for at holde vægten og kompleksitet til et minimum. Det desværre mangler 2,8-liters V-6 motor af gamle er blevet erstattet af den nye 220-hk, 3,0-liters versionen, med et lignende antal drejningsmoment ponyer (221) og en forbavsende hurtigt virkende og alsidig sekstrins Multitronic CVT transaksel bag nord-syd V-6. Hvis dette er state of the art i CVTs, bringe dem videre.

Denne drivaggregatet er så glat og elastisk og målrettet som de kirurgiske elastikker på min gamle Wrist-Rocket slangebøsse, og det har evnen til at gøre dig pludselig ønsker du kørte i et rally, eller i det mindste en snestorm. Kan vi få en anden tusinde omdrejninger af dette, tak?

Med top ned og sideruder op, er det muligt at have en helt normal, unstrained samtale ved 80 mph på en travl motorvej. Med den valgfri samtale-styrke vindafviser på plads, er det endnu bedre. Kroppen føles så solid som en De La Hoya højre kryds. Ved udgangen af ​​vores to-ugers pas de deux med A4 cabriolet, var vi cruising industrielle kvarterer i Detroit for jernbanespor. Vi var op nætter på udkig efter huller og sprækker og kløfter, så vi kunne køre bilen på tværs af dem og lytte til den stille.

Interiøret er Audi instrumentpanel 10.1, med smukke røde og hvide LED skærme, masser af nyttig information, og en ny tysk-industrielle stil, der bare slår os ud. Dette er den fulde virkeliggørelse af de fire-sæders TT.

Alt er ikke legetøj og slik på fabrikken i Ingolstadt, selv om. Det smarte design af toppen, med de korte sideruder og utroligt effektive glas sæler og vinduesglas, at ænder og dokker automatisk til ind- og udgang, har en pris, og det er, at indtræden i bagsædet er for mange personer , en opgave. Dette på trods af en for-og-agter sæde-kontrol knap, der er monteret højt og uden på hver spand sæde, så ryglænet til at folde igen og scoot ud af vejen for bagsædet adgang.

A4 er ikke anderledes end de fleste andre cabriolet i, at der på 3926 pounds det er lidt porky. Den vaultlike strukturelle integritet har sin pris, også.

Tysk mester Karmann har designet og bygget top med Audi, og det er en juvel. Ved et tryk på en enkelt knap, det går fuld ned eller fuld op i 24 sekunder i en dejlig seks-trins mekanisk ballet. Med toppen stuvet under sin hårde tonneau dække, verden er din østers. Michigan i efteråret, top ned? Laver du sjov?

Denne bil er bygget til lange krydstogter, også med en tank rækkevidde en hårsbredde fra 500 miles på 27 mpg motorvej. Det starter ved $ 42.160, og med tilføjelsen af ​​seks store muligheder, kan gå til $ 48.335.

Vi ville vælge endnu mere sporty, selvfølgelig. Vi vil meget gerne have padle-shifter apparatet fra RS 6, please, og bedre acceleration og sving (selvom 0 til 60 i 7,5 sekunder, og 0,82 g ikke hakkes lever). Bremserne kunne bruge mere magt og mere varme vask-191 fødder til at stoppe fra 70 mph er bare gennemsnittet for klassen.

Dette er en dejlig V-6 motor, men 300 hestekræfter ville være meget bedre i en bil som denne. En RS cabriolet, måske?

KØRETØJ: front-motor, front-wheel, 4-passager, 2-dørs cabriolet

PRIS som testet: $ 44.385 (basispris: $ 42.160)

MOTORTYPEN: DOHC 30-ventil V-6, aluminiumblok og hoveder, Bosch Motronic 7.1.1 motor-styresystem med indirekte indsprøjtning
Displacement: 182 cu in, 2976cc
Power (SAE netto): 220 hk @ 6300 rpm
Drejningsmoment (SAE netto): 221 lb-ft @ 3200 rpm

TRANSMISSION: trinløs automatisk

MÅL:
akselafstand: 104,5 i Længde: 180,0 i
Egenvægt: 3926 lb

C / D TEST RESULTATER:
Nul til 60 mph: 7,5 sek
Nul til 100 km / h: 20,4 sek
Nul til 120 km / h: 32,0 sek
Street start, 5-60 mph: 8,1 sek
Stående 1/4-mile: 15,9 sek @ 89 mph
Tophastighed (guvernør begrænset): 131 km / h
Bremsesystemer, 70-0 mph: 191 ft
Vejgreb, 300-ft-dia skidpad: 0,82 g

BRÆNDSTOFØKONOMI:
EPA bykørsel: 20 mpg
C / D observeret: 19 mpg

Like this post? Please share to your friends: