2019 BMW 3-serie spioneret!

Hvad er det: BMW 3-serie bliver helt nydesignet for 2019 model år, og disse billeder er vores klareste kig alligevel på, hvad vi kan forvente fra den helt nye kompakte luksus sedan.

Ligesom sine større 5- og 7-serien stablemates, den nye 3-serie har store forlygter, der synes at flette ind mærkets klassiske nyre gitter design. Det gitter vil ansætte skodder, der åbner og lukker ved højere hastigheder for at forbedre aerodynamikken og brændstoføkonomien. I mellemtiden vil den 3 krop sider omfatter en håndfuld karakter linjer, der fejer hen over bilens fire døre. Forvent de forskærme til at huse et par funktionelle ventilationskanaler, der efterligner dem på andre BMW-modeller.

Skift også er under opsejling inde i ny 3-serie, som synes at indvarsle en ny iDrive kontrol knop, nye center-konsol knapper, og modelspecifikke sæder. Som i andre nylige BMW'er, vil den nye 3 har en midterkonsol, der er buet mod føreren, og det vil tilbyde en valgfri digital måler klynge og den nyeste iDrive-software, som vil omfatte en touchscreen, der fungerer sammen med konsollen monteret kontrol knop.

Platform: Den 2019 BMW 3-serie vil ride på den helt nye ”klynge arkitektur” platform, døbt CLAR. (Denne platform understøtter også 5-serien, 7-serien, den nye 6-serie Gran Turismo, og den nye X3.) Forvent det nye bil til at veje lidt mindre end sin forgænger, men ride på en marginalt længere akselafstand og kastede en større samlet skygge. Motorer vil fortsat blive langs orienteret, og det forventes, plug-in model batteripakke skal diskret monteret under gulvet.

Alle 2019 3-serien trim niveauer vil anvende en otte-trins automatisk; Det er muligt, at den manuelle gearkasse ikke vil gøre det til Amerika. På tværs af dammen, er BMW klar til endnu engang at tilbyde en 3-serie motiveret af Mini Coopers turboladede tre-cylindrede. Vi forventer ikke at se denne motor under hætter fra US-bundne 3-serie modeller.

Forventet ankomst og Price: Kig efter den næste generation af BMW 3-serie at ankomme i midten af ​​2018 som en 2019-model år køretøj efter debuterede på Frankfurt Auto Show i september. Prisfastsættelse bør bo tæt på nutidens biler, med fire-cylindrede modeller starter i midten $ 30.000 rækkevidde, plug-in hybrid tilføje en anden $ 5000 eller så til billetter og de seks-cylindrede udgaver skubbe godt forbi $ 50.000.

Like this post? Please share to your friends: