2019 Ford Focus Spion Billeder: All-nye alt, Lignende Wrapper

Hvad er det: Fords tredje generation Focus til USA-markedet, tester i tidlig prototype forklædning et eller andet sted i Europa. Vent, er du måske tænke, ikke var der mere end to tidligere generationer af Focus, en navneskilt Ford blev indført i 1999, på salg i USA? Teknisk set nej. Mens Europa fik en interstitiel helt ny version i 2005 blev vi tjente to separate men lige så lunkne opdateres af originalen indtil 2011, da Ford besluttet, at det igen ville markedsføre den samme bil i Amerika og Europa.

Hvorfor er det vigtigt? Efter at have frikendt sig af de syndigt dårlige 2005-2011 Focus-modeller med den fremragende 2012 Fokus skal Ford bygge videre på denne succes. Mindst, den har brug for at bevise det kan holde Focus typeskilt en vinder her i USA i stedet for at lade det sygne hen i forældelse, som det gjorde før. Da den nuværende Focus udkom i 2012, den vandt pletter på vores 10Best Biler liste to år i træk, før de unseated af også-fremragende Mazda 3. Fokus er stadig en solid kompakt bil, men dens erstatning vil stå over for en hårdere konkurrence sæt der indeholder de nyeste Chevrolet Cruze, den nye Honda Civic, og Mazda 3 s forestående udskiftning.

Designmæssigt, er det svært at samle meget fra disse spion billeder af en stærkt camoufleret Focus hatchback prototype. Vi kan registrere mere skulpturelle krop-side styling, der fejer fra lige bag forhjulet før stiger til nær toppen af ​​den bagskærm, sammen med den nyeste tage på Fords virksomhedernes to-lamel gitter. Samlet set dog Focus ligner ikke det vil være banebrydende stilistisk. Inde, vi står over for et andet sæt af forvirrende prototype elementer, nemlig den bizarre binnacle på toppen af ​​instrumentbrættet, der huser en meget billig udseende hovedenhed, der ikke vises i nogen anden moderne amerikanske marked Ford samt den ufærdige dør paneler. Vi håber sandelig de hvide plastik lufthuller er prøveemner, fordi ikke kun er de garishly enorme, de er grimme, også. Kig forbi de ufærdige eller stadig-under-udvikling bits, og der er markante ændringer såsom en elektronisk parkeringsbremse med en auto-hold funktion og hvad der kunne være en fuldt digital gauge klynge.

Forventet ankomst og Price: Kig efter den nye Focus at gøre sin debut engang næste år, før de kommer i USA som en 2019-model år tilbud. Ford bør fortsætte med at sælge sin kompakte i både sedan og hatchback forklædninger, med en start pris omkring $ 17.000 til $ 18.000.

Like this post? Please share to your friends: