2017 jeep kompas / Patriot Replacement

Hvad er det: En lille samling af fuldt camoufleret nye kompakte Jeep crossover køretøjer bliver trailered om et eller andet sted i Europa. Kendt internt som C-SUV (kompakte SUV) og øgenavnet Landsmændenes ved Jeep cognoscenti, er den endnu-unavngivne kompakt køretøj dømt til at erstatte både den jeep patriot og kompas. Selv den swirly camo mønster kan ikke skjule Jeep-ness af disse køretøjer: Se formen på hjulet åbninger, den sparket op krop linje foran C-stolpe, og barnet version af Grand Cherokee fascia. Den færdige udseende af de to udstødning tips og den måde, de er integreret i den bageste skid plade og kosmetiske karrosseri indikerer, at køretøjet er næsten klar til prime time. Hvilket er godt, da den nuværende Kompas og Patriot har eksisteret så længe, ​​at mange mennesker har sikkert glemt, at de er stadig tilgængelige.

Et stort stridspunkt i den nuværende par er deres subpar interiør layout og materialer. Mens disse billeder ikke afsløre meget i denne henseende, er vi i det mindste glad for at se de nemme at bruge virksomhedens ringer og knapper i deres vante positioner. En typisk FCA skærm for at få adgang til uconnect funktioner bor i midten af ​​instrumentbrættet, og USB og 12-volts-porte er klart synlige i konsollen.

Platform: FCA er ikke fremmed for at klemme mange modeller fra et begrænset antal platforme, og vi forventer, at denne navnløse Jeep at ride på en udvidet version af den lille Wide 4x4 platform, der også understøtter den jeep Renegade, Fiat 500X, og 500L. Jeep vil utvivlsomt koge op flere trim niveauer, herunder mindst én med en Trail Bedømmelse badge eller endda en trailhawk udgave.

Konkurrence: Fiat 500X, Jeep Renegade, Mini Cooper Countryman, Nissan Juke, Subaru Crosstrek.

Forventet ankomst og Price: Oprindeligt planlagt til debut på 2016 New York Auto Show, dette køretøj var MIA. Forvent at se en Jeep Compass / Patriot udskiftning ankommer i slutningen af ​​2016 eller begyndelsen af ​​2017 som en 2017 model. Med Renegade base MSRP i øjeblikket svinger omkring de $ 19.000-mærket, som faktisk er lavere end den nuværende Kompas og tæt på Patriot, vil jeep nødt til at beslutte, om den ønsker at prissætte landsmand på samme måde. Den øverste ende af intervallet (kalder det jeep Uanset trailhawk) uden tvivl vil invadere det område af Cherokee, som i øjeblikket starter ved $ 24.490.

Like this post? Please share to your friends: