2009 Infiniti G37 vs BMW 328i, Audi A4, og Acura TL

title =2009 Infiniti G37 vs BMW 328i, Audi A4, og Acura TL

For ledere, der gennemgår smertefulde nedskæringer, kan vi foreslå noget i $ 40.000 interval, smarte endnu beskeden i arbejdsstillinger i forhold til den sædvanlige CEO pram. Noget i en sports sedan ville holde stemningen afslappet. Lige i rette tid, har vi to nye internationale valg: det modigt mejslet Acura TL og blødt formede Audi A4. Det Acura, bortset fra sin polariserende, skarpt foldede stil, bringer Hondas Super Handling All-Wheel Drive til mellemvægt sports klassen. A4 bringer variabel lift på udstødsventilerne af 2,0-liters turbo fire, øgede output 11 heste til 211.

De tilslutte to andre gamle favoritter, der er blevet smart er opgraderet til 2009: BMWs evigt populære 328i får nye forlygter og hætte foran; nye hjul, spejle og karme i fra siden; nye baglygter, decklid og kofanger i ryggen; og selvfølgelig, en tilvækst på $ 900 på bundlinjen. Det Hyundai g35 sidste år er nu vitamin berigede og omdøbte G37 for at afspejle den V-6 upsizing til 3,7 liter fra 3,5. Den tidligere 306-hest-version tumlede mig alle udfordrere på træk strimler. De bør forvente endnu mindre barmhjertighed nu.

Der er andre tiltalende valg i denne klasse: den flyvende kile Cadillac CTS er én, som er mini-Benz C300 Sport fra Mercedes. Men liga regler sejre (det er vores liga, men pyt) -Når en bil efterladt i en sammenligning test, det er slået fra vagtplan, når fremtidige test kombattanter bliver rundet op, medmindre der er nogle væsentlige transformation. Faktisk G35 blev nummer to til BMW 328i i vores møde i denne klasse januar 2008. Men da forelsket i magt, som vi er, de nyligt styrkes med 22 heste af G37 overbeviste os om sit løfte.

I mellemtiden har du måske bemærket, at visse bilproducenter hænger ved tråde, og bilsalget i USA kører lidt over halvdelen af ​​den sats betragtes som normal for et par år siden. Med salget saftspændte, produktion er nede og valget af modeller til rådighed for os, er tyndere end vi nogensinde har set. Så vi har to seks-speed manualer her, matchede mod to automatik. TL SH-AWD vil ikke være tilgængelig med bilen fyr foretrukne løftestang indtil senere på året. A4 stick er i kataloget nu, men den eneste version, vi kunne skræmme op før fristen var en seks-trins automatisk iført $ 13.000 værd af muligheder. Så bilernes as-testet priserne spænder mere end $ 10.000 omkring vores $ 40K mål.

Okay, nok Hemming og hawing. Lad os se, hvordan de klarer sig.

Like this post? Please share to your friends: