2021 Jeep Wagoneer / Grand Wagoneer: Fancy-Bukser SUV’er på Next-Gen Ram Chassis

RADOVAN VARICAK

Den sidste fabrikat, der kun-tre-rækken jeep var den øverstbefalende, en Grand Cherokee platform-mate hvis salg svundet ind til næsten ingenting, før jeep ophørte det efter model år 2010. Med sin ret lille tredje række, en billig interiør, og glansløse brændstoføkonomi, kunne den øverstbefalende ikke konkurrere. Så-kæmper Chrysler besluttede at give afkald på et redesign af Commander når det redid Grand Cherokee for 2011, selvom det strække den nye platform til at bygge en Dodge Durango med en reel tredje sæderække. Lige siden har der været spekulationer om, at en nyindrettede Durango kunne ramme markedet som en Jeep og at FCA måske endda støve træ-korn vinyl og genoplive Grand Wagoneer badge.

Den Wagoneer s fundament vil komme fra den næste generations Ram pickup. Den nuværende Ram allerede har luftfjedre, som vi også forventer at finde i Wagoneer. FCA har sagt, at den kommende Ram også vil blive hybridiseret, så har planer om, at også. Andre powertrains vi vil se: En 3,6-liters Pentastar V-6 er en mulighed for entry-level modeller, og de 5,7-liters og 6,4-liters Hemi V-8s kan tilbydes som ekstraudstyr.

Én drivaggregatet mulighed, der forekommer usandsynligt at bære frem er en diesel. Kort efter annoncerede, at det ville være omstilling Ram lastbil fabrik i Warren, Michigan, til at bygge Wagoneers blev FCA udstedt en Clean Air Act overtrædelse varsel af EPA. De diesel V-6 motorer i øjeblikket sælges i Jeeps og Rams hævdes at bære software, der kunne fungere som et nederlag enhed, der svarer til den teknologi, der sætter Volkswagen i varmt vand med regulatorer rundt omkring på kloden. Det er alt for tidligt at forudsige, hvilke konsekvenser denne nye udvikling kan have for Jeep, endsige Wagoneer, som stadig år væk fra produktionen.


«Forrige bilVend tilbage til komplet listeNæste Bil »

Like this post? Please share to your friends: