2017 Ford kant 3.5L V-6 AWD

Ford har haft en stabil fem-SUV / crossover lineup siden 2008, da den introducerede syv-passager anti-minivan Flex. Hvis Escape er det lille og munter Littlest søskende i denne kvintet (en sjette SUV, subcompact EcoSport, har endnu ikke gå på salg) og Explorer og ekspeditionen er de drivende kræfter, så Edge falder i mellem som en blanding af begge. Tilbyder tre motor muligheder, for- eller valgfri firehjulstræk og trim niveauer, der kan prioritere enten luksus eller sportslighed, hvad Edge mangler i off-road koteletter det gør op for i rummet, stil og komfort.

highsFaststof som en okse, masser af plads, overraskende greb.LowsIffy interiør pasform og finish, følelsesløs styretøj, marginale udsyn bagud.

Metal i navn, ikke Attitude

Vores testmodel wore Titanium trim, der leveres som standard med forhjulstræk og den 2,0-liters EcoBoost inline-fire motor. Mens der i andre Ford-modeller de højtbegavede luksus versioner bære lignende Platinum nomenklatur, dette Titanium er den anden mest dyre Edge, kort af den mere kraftfulde og udtryksfulde Edge Sport. Selv når du har tilføjet den valgfri firehjulstræk og 3,5-liters naturlig indsugning V-6, Titanium koster $ 38.615, eller omkring $ 2500 mindre end startprisen på den stadig mere magtfulde Sport. Vores eksempel havde også $ 1495 Technology pakke, så det bare krydsede $ 40.000-mærket, hvilket gør det den billigste strøm generation Edge vi har testet (alle de andre svævede omkring $ 45.000).

Selvom udseendet og fornemmelsen af ​​Edge interiør ikke kunne begejstre eller kramme, det har en generelt fin appel, selv når det ikke alle passer perfekt sammen, som det fremgår af den dårlige tilpasning af instrumentbrættet med midterkonsollen på vores test bil . Dette tjener kun til at fremhæve andre svagheder i centrum-stakken konfiguration. Den Sync 3 infotainment-system er stor i sin enkelhed, sin touchscreen reaktion, og den intuitive natur, men rummet under det-pocked med ekstra, hårdt klima og radio kontrol-er dårligt lagt ud med små knapper og etiketter, der er svære at læse og kræver øjne-off-the-road fokus til at fungere. De to USB-porte er skjult i et rum, så godt, og er vanskelige at nå.

De soft-touch punkter var alle i de rette vinkler, selv om, hvilket gør albuer og fingerspidser glade, og de hule lommer og rum spredt tilbyder masser af opbevaringsrum muligheder.

The Edge ikke tilbyde omfangsrige indvendige rum, som sin lange, brede, boble-esque form giver mulighed for et stort drivhus med plads til at vride, ryste, shimmy, eller Milly rock. På 188,1 inches lang, er det 10,0 inches længere end Escape og en tilsvarende mængde kortere end Explorer. Med en akselafstand næsten identisk med Explorer, dog, og med ingen tredje række til at spise værelse, Edge har mere plads til hver passager, der tilbyder flere mennesker plads inde end både Jeep Grand Cherokee og Nissan Murano.

Lastrummet er ligeledes rummelige, med 39 kubikfod bag bagsædet og 73 terninger med det foldede. Adgang til sidstnævnte rum er en enkel opgave takket være to knapper placeret i bagagerummet, der folde drevne bagsæder, og der er endnu mere plads til at findes under lasten gulvet.

Mens Edge deler sin platform med Fusion, det deler dette 3,5-liters V-6 med Flex, Explorer, og Taurus. Bedømt ved 280 hestekræfter og 250 lb-ft af drejningsmoment, denne bøjede seks hjælpere til en seks-trins automatgear. Seks gear ser mager ved siden af ​​den otte og ni-hastigheder nogle konkurrenter bruger, men Edge transmission altid synes at være i den rigtige tandhjul. Det eneste demerit er, at der en gang imellem er pludselige gearskift.

På sporet, dette 4291-pund Edge fik til 60 mph på 7,6 sekunder og stoppede fra 70 mph på 177 fod, hvilket gør det lidt langsommere til at accelerere, men bedre i bremsning end de seneste V-6 Grand Cherokeerne vi har kørt. Mere sammenlignelige var den 4070-pund Murano, som ramte 60 mph i 7,3 sekunder og stoppet fra 70 mph i 178 fod.

Like this post? Please share to your friends: