The Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedre

The Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreThe Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedre
Da vi først mødte den nye Ford Mustang Boss 302, vi kaldte det ”den bedste Mustang nogensinde.” Vi nævnte også sin usædvanlige udstødning opsætning. Det har en regelmæssig dobbelt udstødningssystem, herunder en række af katalysatorer umiddelbart agten for motoren, et andet sæt mod bagsiden, et par lyddæmpere, og to udstødningsrør stikke gennem den bageste omhæng.

Men et andet sæt rør grene ud opstrøms for det andet sæt af katte-også uden om lyddæmpere-og udgange under siderne af bilen foran baghjulene. Ved normal drift, udstødningsgasser strømme gennem begge sæt rør, selvom restrictor plader i side-udstødningssystemet betyder det meste af den varme luft strømmer gennem det andet sæt af katte og de lydpotter før den drives på bagsiden af ​​bilen. ”Flowbegrænser” er en passende beskrivelse: Disse blokerende plader sidde i et rør, der er 2-3 / 16 inches i diameter, men den hullede i dem måler kun 5/16 inch tværs.

For nylig, med Boss i vores kontor for et par uger, havde vi en chance for at trække proppen denne gnarly Mustang. Dermed indebærer at fjerne og geninstallere seks 15-mm bolte og tager alle fem minutter. Vi satte bilen på en lift, så vi kunne tage billeder af processen, men det er ikke nødvendigt. Det er en meget simpel procedure. Trin-for-trin instruktioner nedenfor.

Disclaimer: Hvis du gør det kan ugyldiggøre din Boss Mustang garanti. Det kan også være i strid med lokale, statslige og føderale love, såvel som internationale fiskeri traktater. Men det helt sikkert er awesome.

Trin et: Fjern to bolte ved frakørsel kobling.

The Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreThe Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedre

Trin to: Fjern bolt ved side-udstødning bøjle.

The Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreThe Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreTrin tre: Fjern side-udstødningsrøret.

The Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreThe Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreTrin fire: Laugh ved pinhole i drossel.

The Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreThe Boss Unplugged: Hvordan laver man den bedste Mustang nogensinde lyde endnu bedreTrin fem: Fjern drossel.

Trin seks: Reverse trin 3 til 1.

Trin syv: Gentag trin 1 til seks på anden side af bilen.

Trin otte: Live lykkeligt (og larmende) nogensinde efter.

I tilfælde af at du ikke høre vores indspilning af chefens unplugged udstødning notat, at fjerne disse restrictor plader er uden tvivl det værd. Hør resultatet nedenfor. Bedst af alt, på trods af den fnise-fremkaldende lyd, det gør ikke bilen så højt, at din kone eller kæreste vil være flov over at ride med dig. Nå, indtil du begynder at køre rundt i byen på 4500 rpm i andet gear. Det er så god en test af kvindelig kompatibilitet, som vi kender.


Like this post? Please share to your friends: