Ken Block til Film Tredje Gymkhana video i Modified Ford Fiesta

Ken Block's Ford FiestaKen Block's Ford Fiesta

En hurtig resumé for alle, der ikke har hørt om den fornemmelse, der er Ken Block: Den rallykører opnåede internet stjernestatus efter udstationering en Gymkhana praksis video på YouTube, hvor han behændigt drev en Subaru Impreza WRX STI omkring en forladt Air Force Base. Denne sommer, Block planer om at filme en tredje Gymkhana video og fordi han nu kører for Ford, vil Blok drive i en modificeret 2011 Ford Fiesta.

Fiesta blev bygget af Olsbergs Motorsport Evolution, som også bygger bilerne Bloker bruger i Rally America serien. Kernen er et specialbygget motor i stand til 850 hk, men begrænset til blot 650 hk og 660 lb-ft af drejningsmoment for bedre kontrol. Med en seks-trins sekventiel transmission og samlede vægt holdes til blot 2425 lbs, kan Fiesta sigende ramt 60 mph i kun to sekunder.

Andre ændringer fra lager omfatter en ny front kofanger med kulfiber splitter, kvadreret-off fender opblussen, og en hydraulisk håndbremse til at hjælpe indlede dias. Som med alle blokkens forlystelser, Fiesta bærer Monster Energy Drink ”drop mønster” mærkater. Vi kan ikke vente med at se, hvordan Fiesta tackler Block næste Gymkhana udfordring.

Like this post? Please share to your friends: