2016 Jaguar F-typen Priser: Manuelle transmissioner eller AWD Nu Valgfri

2016 Jaguar F-typen Priser: Manuelle transmissioner eller AWD Nu Valgfri
Jaguar bragt en lang række nye forbedringer til de dragende F-type og F-Type R modeller for 2016. Den gode nyhed? Nu kan du få din Coventry kat med en ægte, tre-pedal manuel gearkasse. Den lidt dårlige nyheder? Du bliver nødt til at give afkald på den valgfri firehjulstræk, og F-type R s trykladning 550-hk V-8, til at gøre det.

Lad os starte på toppen af ​​linjen: F-typen R. Tidligere en baghjulstrukne, coupe-kun affære, for 2016 kan du nu vælge en droptop R, jo bedre til at lytte til, at trykladning 5,0-liters V-8 skrige. Det eneste transmission til rådighed i F trim er den otte-trins automatisk, samme som før, men i modsætning til sidste år R er nu kun firehjulstræk. Helt ærligt, det er en god ting: Når vi kørte F-type R sidste år, tilbage, når det var RWD og coupe-only, Dyrets 502 lb-ft af drejningsmoment vanskeliggjort arbejdet for de bageste dæk.

Den nyligt all-wheel-drive F-type R coupe starter ved $ 104.595 inklusive destination afgift, et spring på $ 4670 i forhold til sidste års bil. F-type R cabriolet, også med AWD, ringe på $ 107.445 og erstatter sidste år er ikke-helt-R-værdig F-typen V8 S cabriolet, der nøjedes med 495 hestekræfter og 460 lb-ft.

Det er den V-6-drevne bund og midten af ​​F-typen område, der vil appellere til bilister med nervøse venstre ben muskler. Ja, for 2016 Jaguar havde god mening at lave en seks-trins manuel gearkasse fås i F-typen coupe og cabriolet. Endnu bedre, vil at manuel ’kasse spare dig et par bukke i forhold til de otte-trins automatgear, og gearstang er tilgængelig på både coupe og cabriolet i basismodellen og den mere kraftfulde S.

2016 Jaguar F-type S coupe (Euro-spec)
En seks-trins basis-modellen coupe, baghjulstræk med 340-hest kompressor 3,0-liters V-6, vil sætte dig tilbage $ 65.995; for konvertible, vil du betale $ 69.095. Tilføj en ekstra $ 1300, hvis du bare skal have en transmission, der skifter for sig selv.

Trin op til F-type S, med 380 heste fra den samme V-6, og du vil betale $ 78.295 for en coupe eller $ 81.395 for en cabriolet, både med manuel gearkasse og baghjulstræk. $ 1500 mere får du automatisk på begge model. Nyt for 2016 er F-type S AWD, fås i coupe form, for $ 85.795 eller som en cabriolet for $ 3100 mere. Som med F-type R, kan AWD være havde kun med otte-trins automatisk.

Disse basispriser repræsenterer en beskeden stigning i forhold til 2015-ca $ 500 mere for basen cabriolet, $ 1000 mere for S droptop, $ 1400 for coupe, og $ 1900 til S coupe. F-type R går op i pris med næsten $ 5000, ikke urimeligt at mene, at modellen nu har AWD. Og for 2016 hver F-typen kommer med en 5-årig, 60.000-mile garanti og gratis service for at hele varighed.

  • 2016 F-typen First Drive-Manualer Gemte RWD i fare
  • Alt du behøver at vide om Jaguar F-typen Coupe og Cabriolet
  • Jaguar F-type R News, anmeldelser, Fotos, priser og mere

Derudover basismodeller nu få den tidligere top-of-the-line Meridian lydsystem, Sirius XM, og Jaguar Smart Key nøglefri adgang (som aktiverer dem fiks pop-out dørhåndtag) alle standard, mens hver coupe nu bærer den tidligere valgfri glas panorama tag. S modeller nu få den Konfigurerbar dynamisk tilstand drev selector, den sporty fladbundede rat, og aktiv udstødning standard; F-Type R coupéer få en almindelig el hatchback, og alle AWD modeller få unikke aero karrosseri at skelne dem fra deres baghjulstrukne brødre.

Alt i alt ikke et dårligt sæt opdateringer til Jaguars lummer coupe og hår-tousling cabriolet. Som vi bemærkede efter vi kørte 2016 model i Portugal ikke så længe siden: Make vores en F-type S med en ekstra pedal til venstre fod, hvis du vil.

2016 Jaguar F-typen Priser: Manuelle transmissioner eller AWD Nu Valgfri

Like this post? Please share to your friends: