Mad Max Honda Accord Dually Slår HOV Lane Ind Thunderdome

Honda Accord DuallyVil du have en pålidelig, effektiv pendler, der ikke vil bryde banken? Det er svært at gå galt med en brugt Honda Accord. Vil alt dette, men med store-rig-møder-Mad-Max holdning? Craigslist er du dækket på den mest uhyrlige måde. Mød verdens gnarliest, awesomest, mest forvirrede '98 Accord nogensinde.

Honda Accord DuallyDen Craigslist annonce for denne mytiske bæst er en øvelse i underdrivelse og E. E. Cummings-stil foragt for tegnsætning. ”[A] lright til salg er noget, som du aldrig vil se igen og måske nødt til at se for at tro,” Jimmy, den sælger, siger suggestively. Det er en nøjagtig beskrivelse.

Honda Accord Dually

Første ting først: Ja, de er ærlige-til-godhed Dualie hjul stikke ud fra Accord bageste hjulkasser. Det tilføjede bredde awesomeness nødvendiggør nogle alvorlige fender flare handling, for ikke at ødelægge den brugerdefinerede sort-tan bemaling.

Duelt Honda AccordDen store-rig tema fortsætter med en udstødning stak, der ville gøre en Freightliner rødme, slæbe spejle rippet fra en heavy-duty Ram pickup, og-tælle ’em-otte CB pisk antenner. Kofangeren monterede rortap hitch sandsynligvis har kapacitet til at trække ti aftalerne uden problem, og back-up beeper, PA-system, og luft horn sørg ingen savner dig i dette dyr. Ikke at nogen nogensinde kunne. En Chevy forruden visir skærer ned blænding fra tagmonteret lys bar, for ikke at nævne den barske sollys af postapocalyptic ørken denne dystopiske cruiser blev bygget til at erobre.

  • Første kig på biler af Mad Max: Fury Road
  • Up Close Med Cars i Transformers 4: Age of Extinction
  • Ikke-Dualie Honda Accord Forskning: Tests, Specs, Priser, billeder og meget mere

Hvem kører Bartertown? Du vil, så længe Jimmy accepterer dit tilbud: ”der er ikke noget galt med bilen bare ønsker at se, om jeg kan sælge det til noget. Vil handle eller overveje rimelige tilbud.”

Like this post? Please share to your friends: