Luscious Longroof: 2018 Volvo V90 Wagon Ser Hot i R-Design Form

2018-Volvo-V90-R-Design-PLACERING

Det er tid til at fordybe sig i nogle skamløse fawning løbet stationcars-som er vores natur. Den 2018 Volvo V90 er udstillet på 2017 Detroit Auto Show, og R-Design-version færdig i en iøjnefaldende blå kaldet Bursting Blå Metallic er en af ​​de mest hentning vogne i nyere tid. Bedst af alt, vil det snart være tilgængelig i USA. Så vi tog en masse billeder af det.

Til vores øje, V90 er allerede den mest tiltalende medlem af Volvos meget attraktiv 90-serien lineup, som også omfatter S90 sedan, XC90 SUV, og V90 Cross Country (hovedsagelig en hævet V90 med nogle ekstra krop beklædning). R-Design pakken tager tingene til et andet niveau med sine skarpe fem-eger hjul, smagfuld organ kit, og lidt anderledes kølergrill. Dens smukke interiør gevinster masser af sølv trim, en R-Design rat, og sportssæder.

2018 Volvo V90 R-Design

R-Design modeller har også en lidt lavere frihøjde og stivere affjedring tuning til at gå sammen med den sporty look. Den ene på display var en T6 AWD model, hvilket betyder at det er drevet af en turboladet og trykladning 2.0-liters fire-cylindret gør 316 hestekræfter. Volvo har endnu ikke sagt, om det vil tilbyde R-Design pakken på den front-wheel-drev T5 model, der gør 250 hestekræfter fra en turbo-kun version af samme motor.

  • Første Drive: 2018 Volvo V90
  • Du kan købe Volvo V90 i Amerika, men du er nødt til restordre Det
  • Volvo V90 Research: Anmeldelser, Billeder, Specs, Pricing, og Mere

Måske er den bedste ting om Volvo V90 er, at det ikke er forbudt frugt til amerikanerne. Det vil snart blive udbudt til salg her, i enten denne R-Design antræk eller som den mere luksus-orienterede Inscription. Ja, Volvo er krav om, at amerikanske købere speciel ordre deres V90 snarere end at købe én ud af partiet, men som ikke synes ligesom for meget af en forhindring for sande godsvogn aficionados.

2018-Volvo-V90-R-Design-REEL

2017 Detroit Auto Show

Like this post? Please share to your friends: