At lease eller købe? Her er nogle svar til Ny-Car Shopper største spørgsmål

Man undersøger bil i vente

Er du i markedet for en luksus bil? Eller en tæppebanker? Eller måske noget du har til hensigt at holde indtil det er en tæppebanker? Er du pligtskyldigt engageret, når det kommer til køretøjer-relaterede opgaver, eller er du flakier end en friskbagt croissant? Når det kommer til at få et køretøj, der er en masse af bevægelige dele til leasing og finansiering. De valg, du foretager, vil variere afhængigt af, hvilken bil du er ude efter, og endda som forhandler du besøger for at gøre din potentielle køb. Indstilling til side disse indre funktioner, er der nogle brede ting at overveje, når der vejer, om at lease eller købe.

Vi har modtaget nogle tips fra Daniel Blinn, en Connecticut advokat, der har specialiseret sig i bilindustrien finansiering og andre forbrugerspørgsmål. Han tilbød en liste over overvejelser baseret på, hvad de fleste bilproducenter og forhandlere tilbyder-og hvilke elementer er bagt ind på, hvad de tilbyder, når du køber ind for et køb eller en leasingkontrakt. Overveje disse som retningslinjer, ikke hårde og hurtige regler.

Grunde til at Lease:

Du ønsker en ny bil til en (relativt) billigere månedlige omkostninger. Dette er den mest almindelige årsag folk lease biler og lastbiler. De vil have den nyeste model til rådighed, og de månedlige betalinger er billigere gennem leasing. Fagfolk, der ønsker at projicere en vis luft af succes tendens til at lease af denne grund, Blinn noteret. En ting at huske på, er imidlertid, at mens udgifterne til leasing kunne være billigere på månedsbasis, er skjulte gebyrer undertiden tidsmæssigt på, der rent faktisk gør det dyrere at lease versus egen i det lange løb.

Du ønsker ikke at blive hængende med forældet teknologi. For mere rutinerede bil shopper, dette er et interessant punkt. Især med den fortsatte spredning af elektrificering, kan nogle forbrugere ønsker at have den nyeste teknologi, men frygter et køretøj, der kan få 80 miles af rækkevidde i 2018 model år kunne måske allerede være latterligt mangler i el-dygtighed inden 2021. Hvis du leaser det, du behøver ikke at bekymre sig om at forsøge at sælge et køretøj med forældet teknologi.

Du behøver ikke sætte mange miles på din bil om året. Hvis du ikke kører meget ofte eller meget langt, behøver du ikke at bekymre dig om at gå over kilometertal grænser, som de fleste lejemål omfatter-10.000 til 15.000 miles per år er fælles grænser, og som kan være dyrt at overskride.

Du er sikker på at du kun ønsker at holde bilen for nøjagtig den leasingperioden. Ud over at blive opkrævet for overskridelse kilometertal grænser, hvis du beslutter, at du har brug for en tidlig opsigelse af lejemålet, er du sandsynligvis står afgifter. Det betyder ikke bare ske, når nogen beslutter de ikke længere ønsker bilen. Blinn sagde nogle mennesker kan uforvarende løber ind i dette problem, hvis de flytter til udlandet eller få et nyt job, der giver en firmabil, for eksempel. ”Leasing kan være en god deal, hvis nogen kører den rigtige mængde af miles og ønsker at beholde bilen til den rette mængde tid,” Blinn sagde. ”Men hvis disse ting ændre det kan være meget dyrt.” Typiske lejemål løber i tre år.

Du kigger gå luxe. Luksus Marques nogle gange har de bedste leasing tilbud, fordi de ønsker at fremme mærkeloyalitet at bejle nye kunder ind i deres produkter på lang sigt, sagde Blinn.

Kvinden kigger på bil til salg

Grunde til at købe:

Du sætter en masse miles på din bil. Flere af de grunde til at købe er grundlæggende det modsatte af argumenterne for leasing. Hvis du kører mere end 15.000 miles om året, bør du kraftigt overveje at købe i stedet for leasing. Leasingaftaler næsten altid kommer med kilometertal grænser, og hvis du overskrider disse grænser, du kan oplades hundredvis eller endda tusindvis af dollars, afhængigt af hvor meget du overgå den årlige hætte.

Dit køretøj er sandsynligt at opretholde nogle skader. Hvis du er den type driver, som måske ved et uheld åbner døren for hårdt mod en mur, eller hvis du er tilbøjelig til at henkastet aflæse den side af konkrete stillinger i et parkeringshus, ville du sikkert gerne overveje at købe mere end leasing . Leasingaftaler vil straffe dig for overskydende slid og ælde. Så hvis disse utilsigtede buler og dings tilføje op, kunne det trækkes fra din tegnebog i slutningen af ​​lejemålet.

Du er ligeglad med hvor ny bil eller lastbil er. Igen, dette er den komplementære argument til den pro-leasing punkt om ønsker en ny bil. Hvis du er ligeglad, om din bil er helt ny, du helt sikkert bør overveje at købe i stedet for leasing. Selv hvis du finansiering af køb, er du sandsynligvis til at spare penge i det lange løb.

Du er ikke sikker på, hvor længe du vil beholde bilen. Hvis du køber en bil, det betyder at du kan sælge det eller bytte det i enhver tid, du ønsker uden at blive straffet. Ikke kun det: betragtninger med en lejekontrakt du betaler, hvad der almindeligvis omtales som en ”cost of kapitalisering”, eller finansiere køretøjets værdiforringelse, når du køber en bil, og finansiere det, din månedlige betalinger gå i retning af egenkapitalen i bil eller lastbil . Når du er færdig med dit lån sigt, at bil eller lastbil er din, og så er alle de penge, du får fra at sælge det eller handel det i.

  • Garantier Defineret: Betydningen bag Hurtigt tales Selling Points
  • Store brugtvognsforhandler Tilbud Skjul blandt Ny-Car Tabere
  • Hvordan man får den bedste kurs på en auto-lån

Så for at lease eller købe? Hvis det er dit spørgsmål, faktorer som om du slå på din bil, hvor meget du forventer at køre det, og om dit engagement til det er langsigtede eller usikker, bør alle være en del af din beslutning.

Like this post? Please share to your friends: