Simply Red: Subaru XV Crosstrek Special Edition

LB5A6723

Subarus XV Crosstrek, en lidt løftet og ellers ikke-at-anderledes variant af Impreza hatchback, har været en overraskelse hit for mærket. Måske fordi det billigt prissat neo-crossover har været så populært, er Subaru ikke føler, at det har at forsøge forfærdeligt svært med den nye XV Crosstrek Special Edition. Udover nogle ekstra udstyr, for det meste, hvad der er anderledes ved SE er, at det er rødt.

Den Special Edition er baseret på det midt-niveau Premium trim, som allerede kommer med Subaru All-Weather Package (opvarmet sæder og spejle og en forrude-visker tømiddel), en seks-højttaler stereo, en læder-indpakkede rat og skift håndtag, elruder og låse, klimaanlæg, en backup-kamera, 6,2-tommer Starlink multimediesystem, Bluetooth, og selvfølgelig, firehjulstræk. Til denne liste, at Special Edition tilføjer den valgfri blinde stedet varslingssystem og bag på tværs af trafik alarm (som også omfatter Lane Change Assist), nøglefri tænding, soltag, og en CVT.

LB5A6737

Den Special Edition kommer udelukkende i Pure Red, en farve, der er også tilbydes på WRX og BRZ men forskellig fra den venetianske Red tilgængelige på andre Crosstreks. Det omfatter endvidere røde interiør accenter og røde accent belysning til de fødder og midterkonsol.

  • Subaru annoncerer STI fettled XV Crosstrek, Impreza Wagon
  • Subaru Impreza Sedan Koncept: Det er hvad det siger, det er
  • Subaru XV Crosstrek Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Special Edition er kun tilgængelig med standarden, 148-hk 2,0-liters bokser fire; den hybride drivaggregatet kan ikke være havde her. Blot 1500 vil blive bygget, med salget starter i slutningen af ​​foråret. Prisfastsættelse er ikke blevet frigivet, men vi ville sætte det på omkring $ 26.000. Hvis du har været hang til en Crosstrek, der er mere rød end andre Crosstreks, ikke vente.

2016 Chicago Auto Show Fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: