Brownske bevægelser: $ 795.000 David Brown Automotive Speedback GT Kommer til USA

David Brown Automotive Speedback GT

Hej du! Stateside Moneybags forelsket i Speed ​​Speedback s baadasssss sang! Britiske boutique bekymring David Brown Automotive oplyser, at du er endelig i lykke! Deres Astonoid Speedback GT kommer til USA og vil gøre sin amerikanske debut på The Quail løbet Monterey fra august kavalkade af høj dollar bilindustrien ting, ting, ’n’ spendy whatnot.

David Brown Automotive Speedback GT

Prissat til $ 795.000, den Speedback er ikke præcis, hvad vi ville kalde billigt. Bygget på knoglerne i Jaguar XKR, kunne man tænke på det som en fremtidsorienteret fortid version af DB7, en 1990'erne bil, der spores sin slægt tilbage til Jaguar XJS af 1970'erne. Det er Bizarro-kontinuum ting, for sikker. Stadig, at 503-hest blæst AJ V-8 er en pokkers fersken af ​​en mølle.

David Brown Automotive Speedback GT

Det er en meget, meget mere inspirerende motor end sige, smog-kvalt Ford Windsor brugt i Zimmer gyldne Ånder 1980'erne. Golden Spirit dog Floridian forgyldte-trash, at navnet kunne være, i hvert fald ikke lyde som en hvaler entertainer de nom nøgen. ”Gutter, lad os give det op for vores funktion danser Sonia Speedback! Hun vil kun være her på Spearmint Narhval yderligere tre nætter!”

  • David Brown Auto s Speedback inkarnerer British Sports Cars Fortid og Nutid
  • Dobbelt-O langsomt? Bil og chauffør Tests James Bonds Rides
  • Jaguar XKR / XKR-S Fuld dækning: Nyheder, Billeder, Specs, anmeldelser og meget mere

Men, hvis retro-moderne er dine ting, den Speedback er en mulighed. Så også er kile Fords nye Voodoo flad-planet V-8 i en Golden Spirit. Golden Speedball? Ja, vi vil have det. Horatio, ville du være nogensinde så venlig og hente vores alfons stok? Ja, selvfølgelig den ene toppet med Hurst Skift knop. Tak, Horatio. Det vil være alt.

Like this post? Please share to your friends: