Dodge Frigivelse Wide-Krop Hellcat Challenger, AWD Ikke-Hellfeline Challenger

2015 Dodge Challenger SRT Hellcat

Når fremtidige produktkandidater tidslinjer er skubbet tilbage, falde tilbage til spinning ting fra din hotteste model. Det er præcis, hvad Dodge gør ifølge Automotive News, da den bevæger sig at indføre endnu en 707-hk Hellcat-V-8-drevne variant til sin line næste år, en bred krop, bag-hjulstræk Challenger Hellcat døbt Challenger ADR. Dodge vil også indføre, for første gang, en all-wheel-drev ikke-SRT Challenger. Disse bør pique forbrugernes interesse, indtil bilproducent forsinkede næste generation køretøjer, herunder erstatninger for opladeren sedan og Challenger coupe, ankommer omkring 2018.

Challenger ADR

Challenger ADR vil sporten blusset karrosseri, der bør amp op dens visuelle trussel i en grad endelig lig med den bodacious 707-hk trykladning V-8 findes mellem sine forskærme. For et kig på, hvad Hellcat-drevne ADR kunne se ud, ville vi ikke lede længere end GT AWD konceptet Dodge debuterede på 2015 SEMA eftermarkedet show i Las Vegas. Det er ikke klart, om ADR-porten over denne karrosseri stort set uændret, men vi håber det gør-GT AWD så perfekt.

Challenger GT AWD

Men vent, der er mere! Ud over sine visuals, GT AWD konceptet synes også at have givet et tip på Challengers mekaniske fremtid med sin all-wheel-drive system. Faktisk vil Dodge skabe sin første all-wheel pony bil i form af en ny V-6-drevne model kaldet, ja, GT AWD. Hvis du tilføjer alle hjul-drev til Challenger så sent i dets livscyklus virker som en masse arbejde for kun en kort periode, bilen vil blive erstattet i 2018 med en ny model på Alfa Romeo Giulia platform-de tekniske forhindringer var sandsynligvis relativt lille, i betragtning af den mekanisk lignende oplader sedan har tilbudt alle hjul-drev, siden den blev indført i 2006. firehjulstræk også spiller en stor rolle i salget af opladeren Pursuit politiet pakke, også.

  • Ny 2017 Dodge Challenger T / A er Gammel-School gjort rigtigt
  • Let It Burn: Hvor hurtigt kan vi køre gennem en tank af gas?
  • Dodge Challenger Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser, billeder og meget mere

Nu ting at gøre, er naturligvis at sprede alle hjul-drev til en Challenger Hellcat model, som ville gøre det muligt for trækkraft-begrænset bil til endelig klo fortovet med alle fire poter. Men hvis en af ​​dem, der ikke er på vej, i det mindste den Hellcat / AWD combo vil være tilgængelig i det kommende, længe ventede Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Update: Denne historie er blevet korrigeret for at fjerne den fejlagtige omtale af en AWD Challenger Hellcat model; ingen sådan bil er i øjeblikket forestående. Vi beklager dybt fejlen.

Like this post? Please share to your friends: