Toontastic: Top 10 animerede biler af alle Time

Fotor0612125619

Indrøm det. Da du var fire, din foretrukne bil bygmester var Hanna-Barbera. Faktisk er nogle af de bedste biler i vores barn alder drømme var ikke biler overhovedet, men tegninger af biler. Lørdag morgen fantasier brændt ind i vores psyke gennem snigende søde anthropomorphization, konstante genudsendelser, og åbenlyse kommercielle legetøj tie-ins. Stort set alle os født i en alder af tv voksede op kærlig animerede biler længe før de rigtige greb vores sjæl, så her er de: de 10 største animerede forlystelser nogensinde.

10) Jack Rabbit Special, Hot Wheels (1969)

Screen Shot 2014/06/10 på 4.38.08 PM

Mattels linje af Hot Wheels legetøjsbiler blev lanceret i 1968 med en af ​​de mest massive markedsføring skubber nogensinde rettet mod børn. For dem af os, der blev udsat for det, appellen af ​​de hurtige, metalflake-malede biler med redline dæk var overvældende, som var mulighed for at ejer tidens voksen muskel biler og hot rods. Så skubbede Mattel sin fordel ved at skabe-eller i det mindste at underskrive off on-en lørdag formiddag tegneserie show baseret på det legetøj kaldet, naturligvis, Hot Wheels, som debuterede på ABC i efteråret 1969.

Den ledende karakter af showet var Jack ”Rabbit” Wheeler, og bilen han kørte var en bag-motor, kileformet sport buggy kaldet Jack Rabbit Special. Selvfølgelig var der et stykke legetøj version tilgængelig i 1970 Hot Wheels linje.

Det, der gør Hot Wheels Vis og Jack Rabbit Special, godt, specielle, er, at de bragte Federal Communication Commission (FCC) opmærksom på lørdag morgen tv. Påstanden var, at Hot Wheels show var i sin kerne en 30-minutters reklame for legetøj. I 1971 blev FCC har udstedt en ”meddelelse om forslag til Regel Making”, der ville lukke sådanne åbenlyse tie-ins. For at undgå en sådan lovgivningsmæssige rammer, tv-stationer aftalt til politiet sig om spørgsmålet. (Og de gjorde-for det næste årti eller deromkring.) Hot Wheels blev annulleret og Mattel koncentreret sine marketingindsats på ting som sponsorering af Don ”The Snake” Prudhomme og Tom ”The Mongoose” McEwen i NHRA Funny Car drag racing.

Selvfølgelig, med den tid, de deregulerede 1980'erne kom rundt, alt dette vil blive kastet til vinden og direkte tie-ins mellem legetøj og tegnefilm ville blomstre. Men et øjeblik i 1970'erne, Hot Wheels var den vigtigste tegneserie startet op fra netværket tv.

9) Homer, The Simpsons (1991)

Ukendt

Det er den bil, der ødelægger Homers halvbror Herb Powell og Powell Motors helt tilbage i herlighed dage, der var den anden sæson af nu-evige The Simpsons. Designet af Homer, den har to kupler, tre horn, der spiller ”La Cucaracha,” gigantiske kopholdere, tykke tæpper, en massiv krom gitter, og koster $ 82.000. Tag væk kupler og horn, og det sker også at beskrive et veludstyret 2015 Cadillac Escalade ESV.

Selvom Escalade ligner mere den Canyonero.

8) Flintstone Mobile, The Flintstones (1960)

Screen Shot 2014/06/10 på 4.33.09 PM

Det er en åben, doorless, log-indrammet Phaeton, der mangler enhver suspension og kører massive sten steamroller hjul, der umuligt kunne styres. Men værst af alt, sin magt kommer ”høflighed af Fred to fødder.” Så forhistoriske modernitet havde sine ulemper og udfordringer. Når det er sagt, det er alt, at en familie bil skal være, er det ikke? Frustrerende, efter 54 år, der har aldrig været en anden generation Flintstone Mobile.

7) 1985 Toyota Sprinter Trueno (AE86), initial D (1998)

Screen Shot 2014/06/10 på 4.36.57 PM

Det er den serie, der bragte både japanske anime og drifting til USA. Det er historien om en dreng, hans Toyota Corolla AE86, og eventyr i den underjordiske verden af ​​japanske street racing. Afledt af en serie af manga tegneserier, initial D er tv-serien følgesvend til hele sport-kompakt kultur i 1990'erne og 2000'erne.

Og hvis det ikke var for initial D, der aldrig ville have været en The Fast and the Furious franchise.

6) Lightning McQueen, biler (2006)

Ukendt-2

Ud fra en historie synspunkt, biler er en af ​​de svagere Pixar Studios film. Og det er langtfra deres største hit enten. Men fra en merchandising synspunkt, Lynet McQueen, den fiktive stock car, er et fænomen. Han er på pyjamas og sengetøj og væg klistermærker. Han er blevet miniature i metal, oppustet som en ballon, og forarbejdet til snesevis af forskellige fyldte legetøj. Han er den, han-stud af alle bil-baseret markedsføring til børn.

Og alt dette er ikke dårligt, fordi der sandsynligvis ikke er et enkelt tegn gør mere for at sikre endnu en generation af bil freaks end Lynet McQueen. Og den anden efterfølger til biler-det ville være biler 3-er under udvikling nu.

5) Hastighed Buggy, Speed ​​Buggy (1973)

Screen Shot 2014/06/10 på 4.35.26 PM

Det er en Meyers Manx givet den ivrige personlighed Scooby-Doo og stemme-og vi vil helt tilbage her-Jack Bennys gamle Maxwell. Faktisk blev Speed ​​Buggy stemme leveret af den store Mel Blanc, som også stod bag Bennys radio komedie klassiker Maxwell.

Speed ​​Buggy, produceret af den samme Hanna-Barbera studie, der også gjort Scooby Doo, kun varede et år og 16 episoder. Men disse episoder var konstant bliver blandet med andre tegnefilm til at producere udsendelser i årtier. Og dens Speed ​​Buggy er stadig bilen for folk, der virkelig ønsker en hund.

4) humlebi, de Transformers (1984)

Screen Shot 2014/06/11 på 11.42.53 AM

Det var den første Transformers tv-show, der helt udslettet den selvbeherskelse vedrørende markedsføring, som tv-selskaberne havde opretholdt siden Hot Wheels-serien. Transformers var åbenlyst baseret på Hasbro legetøj, og altid bundet til, hvad der blev revet ned af Toys”R” Us hylder.

Og selvfølgelig, det mest heroiske af Transformers var Bumblebee, der, før Michael Bay gjorde ham til en Camaro, var en ydmyg VW Beetle med et beskedent temperament og hundehvalp loyalitet over for menneskeheden.

3) Jetsons’ flyvende bil, de Jetsons (1962)

de Jetsons

I 2010, C / D udforskede snørklede af præcis, hvordan George Jetson bil-som kan opnå en hastighed på mindst 2500 km / h, men folder op i en attachémappe, at George nemt kan løfte-værker. Det banebrydende forskning holder sig godt fire år senere, men vi synes ikke meget tættere på drømmen om en flyvende bil. (Selvom Toyota siger det arbejder på det. Slags.)

De Jetsons’ bil har gennemsyret kulturen så grundigt, at det praktisk taget slettes visioner eventuelle andre fremtidige biler og prototyper. Det er den bubbletop vi alle stadig ønsker, en 21. århundrede drøm maskine, der gør det 21. århundrede værd at leve i. For pokker, hvor er vores flyvende bil ?!

2) Mystery Machine, Scooby-Doo, hvor er du! (1969)

Ukendt-1

Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby gik aldrig nogen steder, hvis det ikke var i Mystery Machine. For en fuld 45 år, Mystery Machine-det er en varevogn af en slags-har været præcis, hvad børnene forestille sig et stort eventyr-søgende lastbil skal være.

The Mystery Machine er ikke fancy, kan ikke tale, ikke har en personlighed, og er malet i samme farver som badeværelserne af 1960'erne tarmkanalen hjem. Men for ren og skær levetid, har der aldrig været en anden tegneserie køretøj, der kan røre ved det.

  • Rolling Valor: De 16 største helt biler af alle Time
  • Top 10 Villain biler af alle Time: Putting Evil on Wheels
  • Toyota Corolla Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere
1) Mach 5, Speed ​​Racer (1966)Mach 5

Legenden siger, at Speed ​​Racer 's Mach 5 blev oprettet som et mash up af Elva at Elvis Presleys karakter drev i Viva Las Vegas og gadget lastet Aston Martin DB5 set i Guld finger. Begge disse vildt populære film blev udgivet i 1964, så der er en vis symmetri, der tilføjer plausibilitet til at fabel. Men der er en wackiness til Speed ​​Racer det er også karakteristisk japansk.

Animationen af ​​Speed ​​Racer er forfærdeligt, handlingen giver endnu mindre mening i engelsk end det formentlig gør i japansk, og hvad Mach 5 er bedst ved trodser både fysik og godtroenhed. Men dette er den eksotiske bil, der førte generationer af drenge og piger til at tørster gadgets og biler. Det er den bil, der har næret vores begær efter eksotiske og væddeløb i 48 år. Det vinder.

Like this post? Please share to your friends: