Kiss Me, K8: Produktion Kia GT Breaks Cover

2018 Kia GT

Det er virkelig har været et halvt årti siden Kia afsløret sin fabelagtige GT koncept, og det har været tre år siden, at selskabet stort set bekræftet, at en produktion udgave ville se dagens lys. En kysse fætter til Genesis G70-der er at sige det er i omegnen af ​​BMW 3-serie i størrelse og intent-det-til-snart ankommer GT vil blive kendt som K8 på sit hjemmemarked. Nu, hvad der ser ud til at være et foto af en produktion bil er dukket over på Kia-World.net.

Genesis G70 er dømt til at ankomme engang i midten af ​​næste år, men Kia kunne slå det til markedet. Vi ville forvente GT til at starte lidt lavere end G70 prismæssigt, givet præmie positionering af Genesis marque. Under hætten, en turboladet benzin fire-cylindret sandsynligvis vil drive lavere ende modeller, mens den uplevel variant af GT bør få en version af Hyundais fine 3,3-liters twin-turbo V-6 (som i G90 praktisk overflødiggør brug for 5,0-liters V-8). Dieselmotorer vil være tilgængelig andre steder i verden, men de vil næsten helt sikkert ikke nå vores kyster.

  • Kia GT Koncept: Kia forbereder at indtræde i det fire-dørs-Coupe Fray
  • 25 Biler værd at vente på: 2018 Kia GT
  • Kia Fuld dækning: Nyheder, anmeldelser, billeder og meget mere

Forvent baghjulstræk ved lanceringen, selvom givet Snowbelt krav om AWD alt, hele tiden, vi ville ikke blive overrasket, hvis fire drivhjul kommer snarest derefter. Selvom det ikke er helt så slank og sexet som GT koncept, det passer godt fast på linje med den koreanske mærke nuværende design sprog, visuelt at bygge bro mellem K900 og Optima. Yderligere oplysninger er sikre på at fremstå som vi kommer tættere på, hvad der er sandsynligt, at være en 2017 Detroit Auto Show debut.

2017 Detroit Auto Show

Like this post? Please share to your friends: