Audi Swaps Matrix LED Lights til Matrix OLED lys, men USA stadig i Mørke

Audi OLED baglygte

Emerging fra en yderst kortfattet skygge i de moderne forlygte teknologi krige, har Audi annonceret det vil debut en konceptbil på efterårets Frankfurt Auto Show byder Matrix OLED forlygter. Efter sparring med BMW om, hvem der ville være først på markedet med en laser forlygte, er Audi flytter til indarbejde OLED (organisk lysdiode) belysning i sin kloge Matrix forlygte teknologi, den ene hvor en lang række individuelle lamper tændes og slukkes for effektivt ”skygge” modkørende biler og fodgængere fra forlygterne blænding. (Se hvordan det fungerer her.) Pointen med alt dette er at give forlygterne til at køre høje bjælker effektivt hele tiden uden blændende andre trafikanter-even i løbet af dagen. Tidligere Audis Matrix forlygter brugte klynger af gode gammeldags lysdioder; snart, automaker håber at skifte til tyndere, mere high-tech OLED.

Audi Matrix lysdioder

Bemærk hvordan Audis Matrix forlygter holde de høje bjælker på fuld brænde uden at brænde den modkørende førerens øjne.

Ifølge Audi, OLED er dybest set flad, i modsætning til almindelige lysdioder, som den bilproducent refererer til som ”punkt belysning.” At være tynd og meget formbar, OLED dermed fylder mindre end bulkier lysdioder. Desuden har OLED ikke kræver meget køling, og de behøver heller ikke normale forlygter flotille af reflektorer og lysledere, igen skære ned på enhedernes fysiske bulk. Mere tiltrækkende for Audi, er vi sikre, er OLED evne til at blive ”opdelt i små segmenter, der kan styres på forskellige lysstyrkeniveauer.” I Audis Matrix LED forlygter, for eksempel, finere kontrol over shadowing af andre trafikanter kræver mere lysdioder. Tænk på dem som pixel-hvis du ønsker en præcis skygge over de objekter, du ikke ønsker at tænde med de høje bjælker uden at spilde lys (shadowing mere end du har brug for at), flere lysdioder i lygten klynge tillade det. Det europæiske marked A8, for eksempel, bruger 50 lysdioder i sine Matrix forlygter. OLED, kan en enkelt enhed opdeles i mange segmenter, hvor hvert segment styres således effektivt fungere som en individuel lyskilde.

  • Min, R'nt Du Velkendt: 2016 Audi R8 Winks Dens Laser Forlygter til kamera
  • Ford Gælder patent ”Selvlysende Vehicle Moulding” -Body Pieces, der lyser
  • Audi A8 Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser, billeder og meget mere

Mens Audi siger, at planer om at indføre OLED (ikke-Matrix) baglygte teknologi i en produktion bil er undervejs, vil BMW synes at have virksomheden slog der. Uanset, matrix belysning konceptet er temmelig unikt for Audi (andre producenter tilbyder lignende funktioner ved hjælp af forskellige forlygte dæmpning teknikker), og det står til at blive endnu så hvis OLED er indarbejdet snart. Alligevel USA sandsynligvis vil blive udelukket fra disse teknologier; vores forældede forlygte regler ikke giver plads til innovative belysningsløsninger som denne, og lobbyvirksomhed fra bilproducenter at ændre det har indtil videre været forgæves.

Like this post? Please share to your friends: