Volkswagen Udvider seks år / 72.000-Mile kofanger til kofanger garanti til (Næsten) Dens Hele Lineup

2017 Volkswagen Golf GTI

Volkswagen vil have nok den mest aggressive nye-køretøj garanti i USA, når det ruller sine 2018-model-år køretøjer. Dækningen vil spænde seks år eller 72.000 miles, alt efter hvad der kommer først, og vil være fuldt overføres til efterfølgende ejere. Kaldet People First garanti, det er en udvidelse af dækningen, der i øjeblikket findes på Atlas og tre-rækken Tiguan SUV'er. ”Vi er folkets bil, og vi sætter folk først,” Volkswagen Group of America administrerende direktør Hinrich Woebcken sagde fredag ​​på et mediebegivenhed i Michigan.

Garantien vil dække hver 2018 model undtagen e-Golf, som har en tre-årig / 36.000-mile kofanger til kofanger garanti og fem år / 60.000-mile drivaggregatet dækning. E-Golf batteri er dækket i otte år eller 100.000 miles.

Den udvidede dækning for hver anden model er en del af Volkswagens strategi til at flytte fra en niche spiller til en højere volumen mærke i USA. De fleste bilproducenter kofanger-til-kofanger dækning er i tre år eller 36.000 miles, selv om der er nogle undtagelser. Ny Hyundais og Kias kommer med kofanger til kofanger dækning på fem år / 60.000 miles, som kan overføres, og en 10-årig / 100.000-mile drivaggregatet garanti, som ikke kan overføres. Denne mere robust garantidækning, der blev lanceret i 1998, har været en af ​​hovedårsagerne den tidligere spæde Hyundai mærke har fået mere af fodfæste i USA markedet.

Volkswagen, i mellemtiden er blevet genoprettelse fra skandale af diesel-emissioner, som forventes at koste virksomheden $ 30 milliarder dollars. Virksomheden er stadig i færd med at fastsættelse TDI biler, der blev solgt tilbage til Volkswagen som en del af et forlig med amerikanske forbrugere; Woebcken fortalte reportere, at processen er omkring 67 procent færdig. I mellemtiden er tusindvis af VW og Audi TDI-modeller sidder i nogle 30 interimistiske lagerpartier rundt om i landet.

  • SUV'er og elbiler: Volkswagen konturer Future-produktstrategi
  • Bedst i Biz: Volkswagens 2018 Atlas og Tiguan SUV'er at komme med seks-årig / 72.000-Mile omsættelige Garanti
  • Garantier Defineret: Betydningen bag Hurtigt tales Selling Points

På trods af skandalen, har Volkswagens nye biler salg i USA været fast i år, vokser 6,4 procent til 220,334 enheder til august, selv som hele branchen salg faldt med 2,7 procent. Vi ser ingen grund til, at en sundere garanti ville komme i vejen for at momentum.

Like this post? Please share to your friends: