Shanghai Hybrid: Honda afslører Benzin-Electric CR-V i Kina

Honda CR-V Hybrid debuterer i Shanghai.

Honda CR-V er den nyeste kompakte crossover til at gå hybrid, sammenføjning lide af Nissan Rogue hybrid og Toyota RAV4 hybrid. Det gjorde sin debut på Shanghai Auto Show.

Mens oplysninger om CR-V hybrid er knappe, Honda bemærker, at den høje ridning hatchback er motiveret af virksomhedens to-motor hybrid system, døbt i-MMD (for Intelligent Multi-tilstand drev). Den drivaggregatet er i øjeblikket med i Honda Accord hybrid og par en 143-hk 2,0-liters fire-cylindret motor med et par elektriske motorer: en gearet til motoren, den anden til bilens forskellen. I alt kan Accord hybrid trække på maksimalt 212 hestekræfter fra sine mange strømkilder, mens du tjener EPA brændstoføkonomi ratings af 49 mpg i byen og 47 på motorvejen, med en samlet tal på 48 mpg.

Antages det nye CR-V hybrid deler sin drivaggregatet med Accord hybrid, dog forventer tykkere kompakte crossover at returnere lavere tal brændstoføkonomi sammenlignet med dets slankere sedan søskende, især hvis Honda tilbyder CR-V hybrid med firehjulstræk (Accord er strengt front-wheel). Stadig, ville vi blive overrasket, hvis CR-V hybrid undladt at svare til eller overstige den front-wheel-drev Nissan Rogue hybrid 34/33/35 (kombineret / by / landevej) brændstof-økonomi rating. Det er at formode EPA tilbydes mulighed for at teste en CR-V hybrid for brændstofeffektivitet.

  • Dybdegående gennemgang: 2017 Honda CR-V
  • 2017 Honda CR-V: A 10Best Vinder
  • Honda CR-V: Fuld Info, Specs, anmeldelser, billeder og meget mere

Mens CR-V hybrid, der debuterede i Shanghai er specifik for det kinesiske marked, en Honda talsmand erkendt, at mærket er forpligtet til at udvide anvendelsen af ​​sin i-MMD hybridsystem til sine centrale amerikanske modeller samt. I betragtning af, at CR-V var Hondas næststørste sælgende model i USA sidste år, vi formoder det betyder en CR-V hybrid vil nå vores kyster i den nærmeste fremtid. Hvor tæt ind i fremtiden, selv om, er endnu uvist. Kina-markedet forbrugerne vil se modellen på salg midtvejs gennem 2017.

2017 Shanghai Auto Show Fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: