Audi lancerer ny A8L Sikkerhed, Vi Detalje Dens Sårbarheder Real og forestillet

2016 Audi A8L Sikkerhed

Da Audi erklærer, at dens opdaterede A8L Sikkerhed pansret bil mødes ”klasse VR 9 ballistiske beskyttelsesstandarder”, som er ”i øjeblikket de strengeste krav til civile høj sikkerhed sedans,” vi forestiller bilen kan tage et hit. Præcis hvilken type hit? Nå, da den gamle A8L Sikkerhed mødte ERV 2010 klassifikationer (det er ”Eksplosiv Resistant køretøj”), såvel som den svagere VR 7 ballistisk standard, det kan børst forskellige sprængladninger som vejsidebomber, tank skaller, AK-47 brand, og, nu med VR 9 beskyttelse, endnu mere. Men hvad er det sjove i notering de ting denne Audi kan overleve? Det vil naturligvis stå op til en koordineret jorden angreb langt bedre end, siger, en brugt Geo Metro. Så her er et par sårbarheder vi udækkede fra bilens pressemeddelelse alene:

2016 Audi A8L Sikkerhed

Mere Hastighed: Med sin 500-hk W-12 motor, kan A8L Security hop-scotch til en elektronisk begrænset 130-mph tophastighed. Hvad, kun 130? Den lowish tal markerer den øvre grænse for de særlige run-flat dæk. Snup en hurtigere bil, ligesom, siger, en Lexus ES350 eller en Dodge Charger R / T, to rentable biler, som nåede sluthastigheder af 131 mph og 149 mph i vores test. Sure, onde kan parkere det ved siden af ​​dig på en buck-tredive og lob ammunition, men når de kan gå 131 eller højere, kan de tænkes at komme foran din pansret bil og blokere dig.

Overstige Payload: Audi siger A8L kan håndtere en nyttelast på op til 1322 pounds. Du ved, hvad det betyder: Stack en dejlig runde 1400 pounds på Sikkerhedsrådets tag, og. . . godt, men vi er ikke sikker på, hvad der ville ske udover A8 få et interessant udseende hat. Men måske ville det ikke bevæge sig, eller værre. advarselsmærkater udseende ildevarslende eksisterer ikke uden grund, ikke?

Tophemmelig Ballistic standarder: Sikker på, A8L Security forbedrer sin forgængers VR 7 ballistisk rating med en VR 9 certificering. Men hvad med VR 10? Den højere rating officielt ikke eksisterer, og selvfølgelig det går ubemærket i Audis pressemateriale, men hvem siger en top-hemmelig VR 10 eller VR 11 er ikke derude, eventuelt låses op med en dokumentmappe fuld af Benjamins? For købere af VR 9-rated A8 L Sikkerhed, at forestille sig, hvad slags interkontinentale missil brandsikring de går glip af, er næsten lige så slemt som ikke at vide, om de går glip af det i første omgang.

Den Paranormal: Alle de ultra-tykt glas, kan aramid stof, højteknologiske aluminiumslegeringer, og hot-formet stål rustning i verden ikke stoppe apparitions, vedvarende dæmoniske ejendele eller åndelige indtrængen. For at give Audi nogle kredit, basere sikkerhedsmodel på den lange akselafstand A8 (og tilbyde en ”afslapning” bagsædet) giver beboerne plads til at udføre seancer og måske endda en quickie eksorcisme.

Udarbejde kneb: Når et voldsomt angreb synes frugtesløs, især i lyset af denne Audis imponerende beskyttelse, er der altid kunsten at con. Den A8L er kun så fejlbarlige som menneskene inde i det, mennesker, der har et samtaleanlæg til at kommunikere med omverdenen samt kontrol over en selektiv dør-oplåsning funktion. Med pitch-perfekte svindel, kan du få inde i beboernes hoveder via samtaleanlægget-hvis de beslutter at tale med dig på alle-og manipulere dem til at låse dørene. At være en Jedi hjælper i sådanne scenarier.

  • Ny pansrede Mercedes-Benz S600 Guard opfordrer alle M60 Runder du kan mønstre
  • Har en ton af kontanter? Du måske ønsker dette Bitchin’ pansrede Mercedes-Benz Sprinter
  • Audi A8 Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Det er kun et par potentielle svage punkter på en bil, der ellers vil få de ombordværende gennem helvede og, ja, ikke er for høj vand (en anden sårbarhed!). Audi vil tilbyde en nødudgang-system og en nødsituation frisk-luft-system og en nødsituation brandslukningsanlæg. Efter at gøre sin debut-ideelt set ikke i en eksplosiv måde-ved 2015 Frankfurt Auto Show, jo sværere-core A8L Security vil gå på salg i april 2016. I mellemtiden blive i din bunker eller i din udgående A8L Security.

2015 Frankfurt Auto Show fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: