2019 Jeep Grand Wagoneer spioneret: Det er Grand All Right

Jeep kommende Grand Wagoneer vil være en big deal-helt bogstaveligt. Lækkede billeder fra en jeep forhandler møde viser den forreste og bageste ende af denne nye luksus SUV, der giver indtryk af, at Wagoneer vil være væsentligt mere storslået end jeep nuværende SUV konge, Grand Cherokee. Viser betydeligt bredere og højere end Grand Cherokee på denne plakat, den genfødte jeep flagskib ser ud til at have en passende storladne tilstedeværelse og opskalere vibe.

Denne nye model, som bruger storied navneskilt fra Jeep (og Willys’) fortid, vil give Jeep en tre-rækket SUV, når det ankommer for 2019 model år (lidt senere end tidligere anslået). Det vil også være noget af en luksuriøs bæst, en, FCA hensigt vil konkurrere med Mercedes-Benz og Range Rover i den øvre ende af den store SUV-segmentet. Fra hvad vi kan se af forenden, det deler en masse af dens udseende med Grand Cherokee-krom syv-lamel gitter, en fremtrædende plads, og tilsvarende formede forlygter, om end med en interessant ny LED dot mønster, som vi ikke har set før fra Jeep. Lignende LED elementer er synlige i baglygter, sammen med store dobbelte udstødning forretninger.

Det forventes, at Wagoneer s fundament vil blive delt med dem af den næste generation af Grand Cherokee, med en betydelig akselafstand strækning for at imødekomme den tredje sæderække. Firehjulstræk bør være standard, med en V-8 motor i menuen så godt. Jeep er sikkert håber, at den nye Grand Wagoneer vil vække gode minder fra den træpaneler Wagoneer der var populær i 1980'erne snarere end selskabets nyere forsøg på en tre-rækket SUV, den relativt kortvarig Commander.

  • Jeep CEO: Grand Wagoneer Indstil til Return
  • Testet: 2016 Jeep Grand Cherokee Summit
  • Jeep Grand Cherokee Forskning: Priser, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Kun 10 år siden, ville tanken om jeep konkurrerer med Range Rover have syntes langt ude. Mærkets seneste vækst Spurt dog allerede har taget det til nyligt opskalere område (ser ikke videre end en ladt Grand Cherokee s $ 60.000 plus prisfastsættelse for bevis), og den Wagoneer nu virker som et logisk næste skridt. Kig efter mere officielle oplysninger til at komme engang i 2018, da FCA forbereder at endelig tage wraps off denne længe ventede genoplivning af Grand Wagoneer.

Like this post? Please share to your friends: