Lightning Strikes Oshkosh: Ford F-35 Lightning II Mustang bortauktioneret på AirVenture Air Show

Lightning Strikes Oshkosh: Ford F-35 Lightning II Mustang bortauktioneret på AirVenture Air Show

Omkring her, de fleste Ford Mustang historier tæller som feel-good redaktionelt, men her er en ægte føler-god historie, der vil sandsynligvis gøre du siger ”Awwww!”, og eventuelt gøre dig gøre en knytnæve pumpe på samme tid. Torsdag den 31. juli en meget speciel 2015 Mustang vil blive bortauktioneret på Experimental Aircraft Association (EAA) AirVenture flyveopvisning i Oshkosh, Wisconsin, med provenuet går til gavn for LR unge Eagles program. Programmet har givet gratis indledende flyvninger til 1,8 millioner unge siden 1992, i henhold til LR, at ”hjælpe inspirere og motivere den næste generation af ledere, piloter, og innovatører.”

Nu til den knytnæve-pumpe del: Døbt F-35 Lightning II Mustang efter den hurtige, hvis kontroversielle, nye F-35 Lightning II kampfly, dette smækkede engangsstøtte 2015 Mustang GT Fastback vil være en af ​​de første Mustangs til sælges overalt. Det ser helt bad-ass med blank og mat mørk-sølv male sammen med gul hætte striber, sidespejle og bremsecalipre. Blå og gule påkørsler grafik efterligne hale bemaling af tidlig-produktions eksempler på sin luftdygtigt navnebror, som gør det guld farvetone på sine vinduer. Bilen sidder på sænkede Eibach fjedre og brugerdefinerede sorte og gule Forgiato 21-tommer hjul, mens udstødningssystemet er modificeret med større, keramisk-coatede dåser. Og ingen bil kunne opkaldt efter et kampfly uden sportslige én alvorlig aero kit-F-35 Lightning II Mustang skiver gennem luften med carbon-fiber komponenter, herunder en jord-skrabning front splitter, sill udvidelser, en bageste diffusor, og en stand-up hækspoiler. De sidste hånd kommer i form af en F-35-badge på bagpanelet, og flag ni amerikanske allierede giver farverigt display på de nederste døre.

Ford F-35 Lightning II Edition Mustang

De indvendige sport en intens, høj kontrast mix af sorte og gule bits, med aggressivt der blev understøttet Recaro racing sæder, en modificeret kombiinstrument, en brugerdefineret lydsystem og indstigningslister plader, samt F-35 Lightning II broderi på gulvmåtter , dørpaneler og seatbacks. Det eneste, der mangler, er et joystick; den nye ejer bliver nødt til at nøjes med en konventionel seks-trins manuel Shifter i stedet.

  • Bil Nyheder: One-off Air Force Thunderbirds Mustang GT bortauktioneret til velgørenhed
  • Bil Nyheder: 2015 Ford Mustang Order Guide
  • Ford Mustang Forskning: Priser, Indstillinger, anmeldelser og meget mere

Det er ikke første gang, at Ford har bygget en speciel-edition Mustang til støtte for LR Young Eagles. Hvert år siden 2008 har Ford pisket ud en engangsforeteelse Stang, der skal auktioneres på opvisningen, hver enkelt mindes forskellige fly, med sidste års Thunderbirds Edition Mustang fejrer 60-årsdagen for den amerikanske Air Force demonstration hold. Alt sammen, har Ford-biler rejst $ 2,5 millioner i støtte for unge Eagles-igen, awwww! Hvis du vil se mere af dem, gå til www.FordAirventure.com. Hvis du ønsker at se denne ene i person-eller bud på det-you're skal nok nødt til at fange et fly til Oshkosh.

Lightning Strikes Oshkosh: Ford F-35 Lightning II Mustang bortauktioneret på AirVenture Air Show

Like this post? Please share to your friends: