Porsche ryddet for ansvar i Paul Walkers Fatal Carrera GT Crash

Paul-Walker-og-Jordana-Brewster-placering-626x382Ifølge en rapport fra The Associated Press, USA District dommer Philip S. Gutierrez fastslog, at Porsche har intet ansvar i 2013 nedbrud, der dræbte Fast and Furious stjerne Paul Walker og Roger Rodas, føreren og ejeren af ​​2005 Porsche Carrera GT.

Den retssag blev indgivet af Rodas enke, Kristine, i maj 2014, og påstod, at Porsche var ansvarlig for drabet på sin mand og Walker, fordi Carrera GT han kørte lidt en fiasko suspension før styrtet og manglede flere vigtige sikkerhedsfunktioner, herunder en ”crash bur” og brændselscelle. Gutierrez afgørelse hedder det, at ”sagsøger har fremlagt nogen kompetent beviser for, at Rodas død indtraf som følge af enhver forseelse på den del af sagsøgte.” En ekspert hyret af Rodas blev afbrudt af dommeren for ”bygger på en analyse af dæk mærker taget en måned og et halvt efter den fatale styrt i stedet fotos efterforskere tog på scenen.”

Ulykken blev regeret af LA County Sheriff afdeling for at være resultatet af usikre hastigheder på ”op til 94 km / h,” mens Rodas retssag gældende, at bilen var på rejse ved meget lavere hastigheder. Efterforskere også fastslået, at dækkene på bilen viste sig at være originale Michelin Pilot Sport enheder bilen blev leveret med i 2005, hvilket gør dem mere end ni år gammel på tidspunktet for hændelsen. Separate retssager anlagt af Walkers datter og far hævder bilen var på rejse mellem 63 og 71 km / h, før bilen gik ud af kontrol.

  • Enke Driver i Fatal Paul Walker Crash Sues Porsche til Carrera GT ”Design Mangler”
  • Paul Walker 1973-2013: en retrospektiv i Filmisk Sheetmetal
  • Original Road Test: Porsche Carrera GT

Ingeniører fra Porsche evalueret vraget og bistået i efterforskningen, og maker fortsætter med at benægte enhver forseelser i konstruktion, fremstilling eller markedsføring af Carrera GT. Rodas advokat Mark Geragos siger, at de vil appellere afgørelsen. De sager anlagt af Walkers datter og far er endnu ikke færdigbehandlet i Los Angeles Superior Court, og denne seneste beslutning har ingen betydning for deres resultater.

Like this post? Please share to your friends: