Nyt, 2016 VW Passat Priser er ude

2016-VW-Passat-PLACEMENT1
Alle øjne er på Volkswagen disse dage, men hvis du kan tage dem ud udfoldelsen og mærkeligt fascinerende emissioner skandale, vil du se en temmelig attraktiv lineup-omend en, der er midlertidigt blottet for de mindre TDI-modeller, af indlysende grunde.

Den USA-bygget Passat har altid slog os som en usædvanligt god værdi, og den nyligt facelifted 2016 model er en bedre aftale end nogensinde.

Den dårlige nyhed først: VW har dræbt den manuelle gearkasse. Take sats for fem-trins kasse var så lav, at det ikke gav nogen mening at holde det i kø. Og den 2,0 TDI er i venteposition, indtil VW resubmits dens anvendelse og EPA godkender-og EPA har sagt, de ikke er interesseret i farende processen. Andetsteds, men nyheden er godt for shoppere af denne mid-size sedan.

Alle modeller undtagen for top-of-the-line V6 SEL Premium kommer med den turboladede og direkte indsprøjtning 1,8-liters TSI, en smidig og effektiv enhed, der producerer 170 hestekræfter og 184 lb-ft af drejningsmoment. Mens nominelt svagere end nogle af sine japanske-brand konkurrenter, Passat føles tilstrækkeligt adræt med denne motor. Topmodellen holder naturlig indsugning 3,6-liters VR6, bedømt ved 280 hestekræfter og 258 lb-ft af drejningsmoment. Dens middelmådig brændstoføkonomi er måske en god studehandel for sin silkebløde soundtrack og rigelig magt.

Den købet-kælderen S, nu med den seks-trins automatgearkasse, kommer ind på $ 22.440. Det omfatter en dual-zone klimaanlæg, Bluetooth, en cd-afspiller, en touch-screen infotainment-system, en ede kamera, og 16-tommer aluminiumsfælge.

2016-VW-Passat-INLINE

En ekstra $ 1535 får dig i $ 23.975 Passat R-line, nok den flotteste af alle Passat med sin eksklusive organ kit og 19-tommers alufælge på 235/40 gummi. Da de også forbedre håndteringen, denne Passat får vores anbefaling. Det kan opgraderes med opvarmede, el forsæder i kunstlæder for $ 795.

De $ 26.280 Passat SE deler det udvendige design af S-modellen, med undtagelse af 17-tommer legeringer og et soltag. Den leveres som standard med kunstlæder sæder (opvarmet og maskinelt betjent op foran) og en opgraderet infotainment-system, plus adaptive fartpilot med frem kollision advarsel og nødbremsning. En teknologi pakke, som bringer SE pris til $ 28.410, pakker et navigationssystem, nøglefri adgang, opvarmede bagsæder, blind-spot advarsel, og bag på tværs af trafik alarm.

Holder sig til den gennemprøvede nomenklatur, næste op er Passat SEL for $ 30.495. Det bringer 18-tommers alufælge, et Fender lydsystem, og ægte læder sæder. En anden næsten $ 4000 få dig ind i SEL Premium, som pakker den fuldtallige bistand, herunder en selvparkering funktion, lane-holder assist, og LED hoved- og baglygter, som er ekstraudstyr på de andre versioner.

V6, bakket op af en seks-trins DSG gearkasse, kommer kun i topmodel V6 SEL Premium. Det er prissat til $ 36.835-en stejl figur, men det kommer med alt.

  • 2016 Volkswagen Passat Officielle billeder og info
  • Passel af sikkerhed, Infotainment funktioner Kommer til 2016 Golf, Jetta, Beetle, og GTI
  • Volkswagen Passat Forskning: Priser, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Selvfølgelig, alle disse priser er, før du foretager dit bedste deal. Og i betragtning af den kontante at VW er at smide på sine forhandlere-for ikke at nævne en $ 2000 bonus til købere, der allerede ejer en VW-nu virker som en tid, hvor man kunne gøre en meget god deal faktisk.

2016-VW-Passat-REEL

Like this post? Please share to your friends: