Fully Loaded: $ 245K Range Rover Holland & Holland Edition Kommer til USA

2016-Land-Rover-Range-Rover-Holland-Holland-udgave-PLACERING

Bedre advare piccolo du pakning tung hvis du trækker op med denne grønne Range Rover. Det er fuldt lastet, bogstaveligt talt, med opbevaring i to håndlavede engelske haglgeværer i bagagerummet.

Efter et år på kontinentet jagt drevet fugle og lignende, Range Rover Holland & Holland Edition er på vej til Amerika for den kølige pris på $ 245.495. I samarbejde med det anerkendte britiske bøssemager, er Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations kun bygges op til 120 af dem, og vi får 30.

Rangies er ikke nyankomne til den ultra-luksus SUV sæt, og hverken er deres overordentlig velhavende kunder. Denne ene bygger på den $ 36.800 Selvbiografi pakke til rådighed på mere almindelige Range Rovers, og det topper $ 200.490 SVAutobiography afsløret sidste marts.

2016-Land-Rover-Range-Rover-Holland-Holland-Edition-INLINE2

Kanonerne er ikke inkluderet, ved den måde. Du skal anskaffe et par på Holland & Holland butik (i Manhattan, af alle steder), hovedsagelig en Brooks Brothers med en masse ammunition. Det aftagelige, aflåselige læder pistol tilfælde passer fint under Neiman Marcus og Bloomingdale tasker, der vil fylde bagagerummet under fasan jagt lavsæsonen.

  • First Drive Anmeldelse: 2016 Land Rover Range Rover TD6 Diesel
  • 2016 Land Rover Range Rover SVAutobiography: En historie om rigdom og Privilege
  • Range Rover Tests, anmeldelser og specifikationer, priser og mere

Det er alt engelsk cowboy inde, med smøragtig-glat tan læder, tyk træfinér skåret fra et enkelt stykke valnød, trækker metaldør-håndtag indgraveret med Holland & Holland lager plating, og næppe et stykke plastic i syne. Der er en 29-højttaler Meridian stereoanlæg med nok watt at rasle dine øjne fra deres stikkontakter. Som for pistoler, kan de placeres inde i bagerste kabine er rigelige træpaneler lagerbeholdere. Dette mest ekstravagante Range Rover ankommer her i foråret; den ryper er allerede nervøs.

2016-Land-Rover-Range-Rover-Holland-Holland-udgave-REEL

Like this post? Please share to your friends: