Som Chevy Goes, Så Går GMC: 2017 Canyon også tilføjer nye V-6, Otte-trins automatgearkasse

Til ingens overraskelse, er GMC Canyon få en ny drivlinie til 2017 ligesom sin tvilling, Chevrolet Colorado. En ny 3,6-liters V-6 og en otte-trins automatgear erstatte den gamle 3,6-liters V-6 og seks-trins automatgearkasse til en smule mere magt og angiveligt bedre brændstoføkonomi (selvom EPA ratings er endnu ikke tilgængelig). En luksus-orienterede Denali trim niveau slutter sig lineup for 2017, som gør en ny All Terrain X option pakke (billedet ovenfor) med et par mere off-road bits.

Som i Colorado, den nye V-6 tilføjer 3 hestekræfter og lb-ft mere 6 drejningsmoment, for summen af ​​308 hk og 275 lb-ft af drejningsmoment. Kombineret med de højere forhold mellem otte-hastighed automatisk og en ny cylinder deaktivering systemet, bør det give en lille forbedring i brændstoføkonomi. Basen 2,5-liters fire-cylindret motor og 2,8-liters turbo-diesel fire-cylindret uændrede og stadig parre med en seks-trins automatisk-eller en manuel sekstrins, om visse baghjulstrukne 2,5-liters modeller.

Vi er lidt trist, at Canyon All Terrain X behandling ikke går helt så langt som de større Sierra lignende pakke; Canyon ville helt sikkert se cool med sporten bar, der leveres som standard på Sierra All Terrain X. Men Canyon pakke gør tilføje Goodyear Wrangler DuraTrac off-road dæk og alle-vejr gulvmåtter på toppen af ​​den standard All Terrain pakke, der inkluderer en off-road suspension, hill afstamning kontrol, 17-tommer hjul, side smarte barer, og et par andre stykker udstyr. GMC er ikke at dele prissætningen endnu for All Terrain X, men det vil blive tilbudt på SLE model med enten den nye V-6 eller 2,8-liters turbo-diesel.

  • Instrumenteret Test: 2016 GMC Canyon Diesel 4 × 4
  • Belly op til Sport Bar: 2016 GMC Sierra All Terrain X
  • GMC Canyon Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, billeder og meget mere

Som for Canyon Denali, som vi dækket i detaljer ved sidste års Los Angeles Auto Show, det tilføjer alle mulige krom trim på ydersiden (som forventet), opgraderede læder indeni, og Denali badges hele. Resten af ​​Canyon rækkevidde bliver mindre tweaks herunder et revideret touchscreen infotainment-system, standard Teen driver tilstand, og et par nye udvendige farver. Priser og EPA brændstoføkonomi numre bør snart være tilgængelige for tweaked 2017 Canyon, som går på salg i fjerde kvartal i år.

2017 GMC Canyon Denali2017 GMC Canyon Denali

Like this post? Please share to your friends: