The Spirit of ’76: Custom Cloud Var en Ersatz Rolls-Royce Out of Florida

1976 Chevrolet Monte Carlo Brugerdefineret Cloud

I slutningen af ​​december 1975, tog C / D's Charles Fox besiddelse af en brugerdefineret Cloud på dokker i Southampton, England, med det mål at se, hvordan det troede Chevy Monte Carlo kunne klare sig i hjemlandet af Rolls-Royce. Bilen blev spyttet på, jublede, havde hån overdænget med det, og lidt den skændsel af at have sin faux-Spirit of Ecstasy kølerfigur stjålet. Kort sagt, mens Fox indrømmede, at Custom Cloud var den sjoveste ting, der skete i London i løbet af denne triste juletid, han syntes fundamentalt deprimeret af hele oplevelsen. Typisk trist Limey ting fra en dag, hvor Morrissey var stadig bare en gnaven Manchester knægt skriver fan breve til New York Dolls. Du er dog en 21. århundredes amerikanske besiddelse af megen optimisme og fin smag, og som sådan, du uvægerligt vil vide, hvordan du får dine hænder på en af ​​disse brugerdefinerede Skyer.

1976 Chevrolet Monte Carlo Brugerdefineret Cloud

Bilen var udtænkt af en Floridian ved navn Jon Tedesco, en gavmild mand, der ønskede at give amerikanerne en stor del af den europæiske høje liv på en simpel fjerdedel af omkostningerne. Forestil dig en bolt-on glasfiber kit, der forvandler en moderne Camaro i en upræcis faksimile af en Wraith til 75 du, bil inkluderet. Det er dybest set, hvad Tedesco og selskabet blev Hawking i 1976, ved hjælp af den vagt barok andengenerations Monte Carlo som grundlag. Tvivlsom, sikker, men vi har set mere latterlige og ukloge kørebaner transformationer på SEMA show. For at tilføje en smule sammenhæng, den falske Rolls gitter var en semi-hot tendens blandt 1970'erne Volkswagen Beetle ejere, der ikke havde udskiftet deres front-trunk låg med '41 Ford næser. Det amerikanske folk i 1970'erne var vant til Rollers, der var ikke Rollers.

For nylig, i en Facebook-gruppe forfatteren tilhører, søn af boksning kommentator og tidligere Muhammad Ali cornerman Ferdie Pacheco sendt et foto af sin fars 1976 Rolls-Royce Silver Shadow. Bilen, bemærkede den yngre Pacheco, var så forfærdeligt, så fuldstændig brud tilbøjelige at, i afsky, bekæmpelse doktor, spytte eder, faldt fra Shadow på den lokale Cadillac forhandler og rullede væk i en ny Fleetwood. Kort sagt, de fleste alt var forfærdeligt i midten af ​​70'erne til de velhavende amerikansk bilist.

1976 Chevrolet Monte Carlo Brugerdefineret Cloud

I sin brik på Tedesco skabelse, englænderen Fox skylden USA for en bredere kulturel knibe, beklage, at ”Vesten synes at have mistet evnen til at skelne mellem billige, spinkelt, dårlig, og sjuskede. . . og noget af værdi.”I forhold til en Rolls af sin æra, Custom Cloud tilbyder en let repareres, pålidelig Chevy 350 bakkes op af en lige så brugbar og pålidelig Turbo-Hydra-Matic 350 transmission. Det fremhævede også en temmelig robust Delco elektriske system. Rolls gjorde i det mindste have god mening at spec Turbo 350 s beefier bror, TH400, for Silver Shadow.

  • Formel i Frem, swoopy i Back: Rolls-Royce Sweptail
  • The Spirit of '76: Start din Corvette Sommer Nu med Denne Stingray
  • Rolls-Royce: Nyheder, anmeldelser, billeder og meget mere

Men er en luksus bil produceret under Storbritanniens nadir som en automaking nation virkelig noget af værdi? Mærkeligt, hvis annonce på Hemmings man skal tro, kan du sælge en brugerdefineret Cloud for, hvad du har betalt for det, hvis vi bekvemt glemmer at tage højde for 41 år værd af inflationen. En ny kørte dig $ 10.000 i midten af ​​70'erne, og den beder om dette eksempel er $ 9900. I 1976 Silver Shadows MSRP var $ 38.750, mens en hurtig scanning af dagens priser afslører en spredning fra omkring fem grand til over 50 store. Det er en opfattet-værdi farveskala bred nok til at drive en grå Poupon tankskib igennem. Sure, en top-notch, behov-intet Shadow er en noget anstændig investering, men du kan løse et brugerdefineret Cloud med glasfiber harpiks, J-B Weld, og Chevy dele fra AutoZone.

Hvad siger I, Amerika? Vi fejrer 4 juli, fordi vi hænger det til briterne. Der er ingen bedre tid til at sætte dine penge ned på en brugerdefineret Cloud og holde det til dem hele igen.

”The Spirit of '76” er C / D's fjerde-af juli ferie-weekend serie fremhæve nogle af de mest awesome biler til salg fra vores nations Bicentennial år.

Indsat billede på 2017_06_30 05_25 PM

Like this post? Please share to your friends: