Toyota Prius Sales Stoppede for Parkering-Brake Recall

2016-Toyota-Prius-Four-PLACERING

Toyota tilbagekalder 91,585 Prius hybrider i USA for parkeringsbremser, der kan undlader at engagere ifølge arkiver med National Highway Traffic Safety Administration. Spørgsmålet har også udløst en stop-salg til den populære hybrid.

2016 og 2017 Prius har en fodbetjent parkeringsbremse med en spænding kabel, der kan frigøres fra de bageste bremsekalibre. Toyota først opdaget problemet maj efter en USA forhandler rapporteret fejlen. Siden da har Toyota fået mindst 67 rapporter af parkering-bremsekabel afdelinger, men ingen skader eller ulykker. Toyota sagde kablet er særligt udsat for at løsne over bump i vejen. Prius C, Prius V, plug-in Prius Prime, og andre Toyota og Lexus-modeller deler ikke det samme kabel forsamling, sagde Toyota.

Omkring 19.500 af disse Prius modeller er i forhandler beholdning og kan ikke sælges, før de er repareret. Forhandlerne vil installere et klip i den ene ende af parkeringspladsen-bremsekabel at fastgøre den til de bageste bremsekalibre. Reparationer forventes ikke at begynde indtil december.

  • Toyota minder 337.000 RAV4, Lexus HS Modeller for Potentiel Suspension Failure
  • 482 tusind Toyota Prius, Lexus CT200h Hybrider genindkaldt til gardinairbags
  • Toyota Tilføjer 1,6 millioner biler til Takata Airbag minder

Separat, er Toyota også minder om 7100 Highlander SUV'er i USA til at fastsætte en afbrudt ledningsnet, der kan deaktivere advarselslampen lav bremse-væske. Det tilbagekaldelse vil begynde i begyndelsen af ​​november.

Like this post? Please share to your friends: