Japanske Forhandlere Ønsker Toyota man opbygger en Lexus-badged Minibus

Toyota Sienna

Toyota Sienna Ville denne Toyota Sienna ikke ser super klassiske med Lexus badging?

Tilbage i tresserne, van var den mobile bolig valg for dem, der forfølger den ”tænde, tune ind, drop out” livsstil. Men ifølge en nylig rapport i Automotive News, kan disse erindringer snart være vigepligt til behovene 21. århundredes af højtstående ledere og politikere, der har lidt brug for shag-tæppebelagt hallucinationer af det 20. århundrede slackers.

Ifølge en, er en af ​​de største Toyota-Lexus forhandlere i Japan pining for Lexus-branded varevogn, hævder, at Lexus LS sedan og timeworn V-12-drevne Toyota Century limo er for små til at underholde store grupper af mennesker. En varevogn, på den anden side, har evnen til ikke blot at fungere som en limousine, men også som en improviseret møde rum og mobile kontor, samt et sted at tage lur og ændre ens garderobe mellem begivenheder. Den japanske forhandler hævder kolleger forhandlere i hele Japan, Kina og andre dele af Asien er også blevet andragender Toyota at tilføje denne type køretøj til Lexus lineup.

  • Instrumenteret Test: 2013 Lexus LS600hL Hybrid
  • Instrumenteret Test: 2013 Lexus RX350 F Sport
  • Instrumenteret Test: 2011 Toyota Sienna XLE AWD

Mercedes Sprinters konverteret til at blive limousiner er blevet temmelig almindelige i byområde som New York og LA, så idéen er ikke at stor en strækning. Skulle Toyota gå igennem med sine forhandlernes anmodninger, selv om, vil vi være ivrige efter at se, hvor lang tid det tager suburbanite status-asylansøgere til at begynde at bytte om Toyota badges på deres Siennas til Lexus værdighedstegn.

Like this post? Please share to your friends: