2015 Volkswagen Golfs vej til USA vil blive foretaget i Mexico

2015 Volkswagen Golfs vej til USA vil blive foretaget i Mexico

Den USA-bundne, syvende generation af Volkswagen Golf vil blive foretaget i Mexico. Den tyske bilproducent har meddelt, at produktionen af ​​den nye, MQB-baserede model vil begynde på sit Puebla, Mexico, plante i begyndelsen af ​​2014. VW siger, at beslutningen om at bygge Golf i Mexico sikkerhedsforanstaltninger fra valutaudsving, beskytte brandet i kampen mellem svækkelsen Euro og stærke amerikanske Golf salg. Golf vil slutte sig til Jetta, Jetta SportWagen, og Beetle, som alle i øjeblikket produceres i Mexico.

Europæiske markeder vil fortsætte med at få deres Golfs fra lokale planter-Puebla-bygget Golf-modeller er reserveret til kun de amerikanske markeder. Men produktionsstedet bør ikke indebære, at kvalitet og udstyr er ringere end europæisk-byggede modeller. Puebla-bygget jettas, Biller, og SportWagens eksporteres til markeder over hele verden, herunder Tyskland.

  • Sammenligning Test: 2013 Ford Focus ST vs 2012 Volkswagen GTI
  • Instrumenteret Test: 2012 Volkswagen Golf R
  • Langsigtet Road Test Intro: 2012 Volkswagen Jetta GLI

Selvom Golf MkVII allerede er tilgængelige i Europa, vil bilen ikke sælges i USA engang i første halvdel af 2014, i henhold til VW of America. På trods af den forsinkede lancering, Golf VII vil sandsynligvis være ventetiden over sjette generation hatchback øjeblikket på tilbud værd. 2015 Golf vil være betydeligt lettere og mere adræt end MKVI, og det vil grøft fem-cylindret motor til fordel for en turboladet fire.

Like this post? Please share to your friends: