Eventyrtid: Hyundai Tucson ”Adventuremobile” Er en Rad måde at komme væk fra det hele

SEMA-2015-Producent-165

Teaming med Southern California Customizer John Pangilinan, Hyundai faldt denne grønne luns af raditude ved 2015 SEMA show. Baseret på den kompakte Hyundai Tucson, den ”Adventuremobile”, som det er blevet døbt, bruger sine opgraderinger til fantastisk effekt.

Æstetisk, denne lille crossover har det rigtige. Malet i hæren grønt-en skygge for ofte ignoreret i OEM farvepaletter, vi må sige-med en 1,5-tommers suspension lift og store-slæbt 265/65 Toyo Open Country dæk på 17-tommer sort Rays Gram Lights 57DR hjul, Tucson Adventuremobile ser klar til scrabble sin vej til den fjerne forpost af dine drømme. Det sport også Thule tag-rack mounts og barer, Stive Industries LED belysning, en tagmonteret Treeline telt, og en solfanger til magten uanset hvad du har fået uden at motoren kører.

SEMA-2015-Producent-163

Den 1,6-liters turboladet fire-cylindret får et indtag og ladning rør fra AEM, og nu udånder gennem en magnaflow udstødning. Bremserne opgraderes via en Wilwood kit, samt. De udvendige mods rundes af med en tyr bar og side skridt fra Vædderen, mens interiøret får Katzkin brugerdefinerede læder, hæren grøn sikkerhedsseler, en TruckVault opbevaring setup i bagagerummet, en massivt opgraderet lydsystem fra Scosche og Clarion, og en få odds og ender du ønsker, hvis du er ude i ørkenen, sådan som en batterioplader, bærbar telefon oplader, bærbare lys, og en bærbar solgenerator.

  • 2016 Hyundai Tucson 1.6T AWD: Hjemme i euroområdet
  • Denne 700 + hk Hyundai Tucson er anti-Crossover
  • Hyundai Tucson Forskning: Priser, specifikationer, anmeldelser og meget mere

En af vores foretrukne ting om SEMA oplever ellers anodyne køretøjer taget til et helt andet niveau-med smag og stil, selvfølgelig. Dette Tucson har både. . . og tilsyneladende de varer for at få dig, uanset hvor du vil hen.

Hyundai-Tucson-JP-Adventuremobile-koncept-REEL

2015 SEMA Show Fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: