Dodge Dart R / T Koncept: High-Performance Compact Dodge skal bygge

Dodge Dart R / T Mopar koncept
Dodge har en fascinerende historie om at opbygge varme kompakte, et fremtrædende eksempel er den Omni GLHS af Shelby, mens kaliber SRT4 markerede et lavpunkt, hvad angår stil og raffinement. For 2014 SEMA show i Las Vegas, har bilproducenten taget sin fornuftige Dart og sammenknebne det væsentligt at gøre det fordøjelige til mere kræsne entusiaster.

Malet i lyse orange med mat sort som en kontrast farve, og forsynet med en fremtrædende hækspoiler og diffuser, denne Dart R / T koncept ser behageligt aggressiv. Men det ser også temmelig raffineret, takket være en revideret front fascia, der forvandler risten ind i en slids, mens du opretter en stor lavere luftindtag visuelt adskilt af et organ-farvet strimmel. Dette feeds mere luft til intercooleren, siger Dodge. Vi siger det bare ser cool.

  • Dodge Dart Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser, billeder og meget mere!
  • 2015 Ram 1500 R / T Hemi Testet: Du kan stadig finde en Hot Pickup
  • 2015 Volkswagen GTI Testet: Syvende Gen GTI Indstiller en virkelig, virkelig høj Bar

Den flade-sort aluminium hætte indeholder et stort kanal, der ikke kun ser fantastisk, men også feeds ekstra luft til uspecificeret motorens indtag kasse (hætten vil være tilgængelig som en Mopar tilføjelse begynder tidligt næste år). Fiat-Chrysler hævder Dart R / T konceptet synes ”klar til at strejke frygt i konkurrencen.” Vi ville ikke gå så langt, men vi vil sige, at pakken er en imponerende forbedring i forhold til allerede slanke udseende Dart. Med 18-tommer letvægts hjul, en stor-bremse kit og justerbar gevind-suspension fra Mopar kataloget, det lover bedre trafikkultur, også.

Hvem ved-dette koncept kan faktisk inspirere en serie-produktion variant og tilføje endnu et kapitel til Dodge bemærkelsesværdige historie af kompakte højtydende bæster. I betragtning af den Dart generelle ”meh” -ness, mener vi sådan en bil kan ikke komme hurtigt nok.

Dodge Dart R / T Mopar koncept
2014 SEMA Show fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: