Limited-Edition Audi R8 konkurrence er den hurtigste, mest-Kraftig Audi nogensinde er bygget

2015 Audi R8 Konkurrence
Finder du den ”almindelige” Audi R8 var en anelse for fodgænger? Leder du efter noget med lidt ekstra pift og eksklusivitet? Audi netop præsenteret svaret for du: R8 konkurrence, en 570-hk hyldest til Audis R8 LMS racerbiler-og det er den hurtigste, mest magtfulde og mest begrænset version af de fire-ringen superbil du kan købe i USA

R8 Konkurrence utrolig kraftfuld, idet den samlede 570-hest repræsenterer en 20-hk boost fra V-10 Plus model. At magt ånder gennem en sport udstødning med gloss-sort udstødningsrør og drøner aluminium Screamer til 60 i en påstået 3,2 sekunder på sin vej til en 199-mph tophastighed. (Audis acceleration estimat sandsynligvis er en tiendedel eller to langsom; vi opnået 3.2 till 60 Fra V-10 Plus.) Konkurrencen kommer med carbon-keramiske bremser men er kun tilgængelig med den syv-trins paddle-shift S tronic transmission. På den æstetiske side, specialudgave anvender mat-sort kulfiber for spejl caps, forreste og bageste aero stykker, sideskørter, og bageste diffusor.

  • 2015 Audi R8 LMX V-10 Driven: Lad der blive Laser Lights
  • 2014 Audi R8 V-8 Håndbog Prøvet: Otte Sensationelle Cylindre, Én Fab Gated Shifter
  • Audi R8 dækning: Nyheder, Anmeldelser, Historie, Specs, Pricing, og Mere

Alt dette specialness er begrænset til blot 60 enheder til USA-markedet, med ordrer åbning i november og leverancer, der begynder i begyndelsen af ​​næste år. Med R8 blive lidt lang i tand-bilen fik en lys opdatering for 2013 og blev introduceret helt tilbage i 2006-Konkurrencen fungerer som en sidste hurrah før Audi giver midten af ​​motor maskine en fuld redesign for 2016.

2015 Audi R8 Konkurrence

2014 LA Auto Show fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: