Undersøgelsen siger! Hvad vores bil-Shopping Undersøgelsen viste Om Entusiaster vs. Ikke-Entusiaster

Hvem

Advokater aldrig stille spørgsmål uden at kende svarene. Vi som journalister abonnerer på det modsatte, men gennemføre en læserundersøgelse falder i mellem. Med denne ene, vi søgte at drille nogle tal vedrørende bilen købe. Her er en: 80 procent af de adspurgte var ”meget tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres forhandleraftale erfaring. Hvis der modsiger konventionelle visdom, betyder det forklare, hvorfor 68 procent af de adspurgte ikke ville købe eller lease et køretøj uden at besøge en forhandler og 84 procent ville ikke købe eller lease uden en prøvetur. Faktisk hvis mursten og mørtel forhandler systemet kommer til at blive væltet, vores undersøgelse viser, at Silicon Valley kunne alliere sig med bilentusiaster. Mens kun 34 procent af ikke-entusiaster sagde, at de ville købe en bil over internettet, vil 54 procent af entusiaster være tilbøjelig til at gøre det. Vi har fremhævet flere af disse ”væsentlige statistiske forskelle” (som vores forskningsafdeling kalder dem) mellem entusiaster og ikke-entusiaster i de ledsagende grafik.

Hvad

Hvordan

Hvordan

Hvor

Hvorfor

Fair Deal?

At købe en ny bil betyder normalt handelen med et gammelt. Da han blev spurgt, om de var tilfredse med dealerens tilbud, 81 procent af entusiaster sagde ”Ja” sammenlignet med kun 74 procent af ikke-entusiaster. Kun 9 procent af entusiaster var usikker, mens 19 procent af ikke-entusiaster sagde, at de ikke vidste, hvis prisen var retfærdig.

Hvornår

  • Den forhandler af fremtiden: kan ligne en Apple Store
  • Online Bilsalg Er Grubetæring bilproducent og forhandler Against mellemmanden
  • Teslas Direkte Salg Gambit ville være noget uden sine biler

Og Millenials?

Det forventes, at digitale generation til at påvirke alle aspekter af autobranchen, men det er en proces, der stadig synes spirende. Forudsigeligt, vores undersøgelse viser, at bilkøberne i alderen 18 til 34 er mere tilbøjelige til at have for nylig købt deres første bil end andre aldersgrupper og er mere tilbøjelige til at købe brugt. Og unge købere er mere tilbøjelige til at gå på indkøb i jagten på en mere sikker bil eller på grund af en livsstil ændring. Hvilket er, hvad børnene har gjort for evigt-udskiftning af en Junker kort efter landing en anstændig-betalende job.

Yngre mænd er mere tilbøjelige end andre til at sælge deres gamle bil online, formentlig et biprodukt af flere unge købere bliver utilfreds med trade-in tilbud end andre aldersgrupper. På trods af det stereotype billede af ungdommelig utålmodighed, mænd i alderen 18 til 34 er mere tilbøjelige end andre til at tage mere end et år forske deres køb. Og dog, yngre købere er mere tilbøjelige end ældre til at gøre overtagelsen af ​​en ny bil deres eneste tur til en forhandler.

Heraf følger, at de unge er de mest tilbøjelige til at bruge mobile enheder til forskning, prioritere up-to-date forhandler varebeholdninger og køretøj-historie rapporter. Men yngre købere er også mere interesseret i testkørsler end andre aldersgrupper. Faktisk kan de yngre købere være chokerende konventionelle. Da han blev spurgt, om de ville købe en ny bil over internettet, 56 procent var utilbøjelige til at gøre det, der matcher antallet af respondenter over 55, der afviser, hvad der forventes at en dag være den hellige gral af bil handel.

NewRules

Like this post? Please share to your friends: