Tilføj M til X: BMW lancerer 2018 M550i xDrive, den ultimative 5-serie-til nu

Med en ny 5-serie over os, har BMW ikke kun fundet det passende at tilføje en acre-fods til gæv udøvende sport maskinens hav af alfanumeriske men også tooffer op endnu en tilføjelse til selskabets ikke-helt-M portefølje. Indtil næste M5 ankommer, M550i xDrive står som 5 s topmodel maskine. Med en twin-turbo 4,4-liters V-8 gør 456 hestekræfter og 480 lb-ft af drejningsmoment, de M550i slots i, power-wise, mellem den omtalte E39 M5 s naturlig indsugning V-8 og E60 er nøddeagtig V-10. Det er dog 104 hestekræfter syd for den afgående M5, efterlader masser af plads til den næste ultimative 5 til Zonk os med ubarmhjertige enheder af overskydende drivkraft.

Fordi det er en bil designet til normale, der ønsker en virkelig rart, sporty sedan, der vil få dem til kontoret i løbet af dårligt vejr, det M550i xDrive har en all-wheel-drive system. Man kunne tro, der gør det lidt mere beslægtet med Alpinas B6 xDrive Gran Coupe, som nogle af os fundet at være den fineste 5/6 derivat af F06 / F10 generation af biler. BMW hævder en nul-til-60-mph tid på 4,0 sekunder til M550i, 0,3 sekund fra Alpina tempo. Ligesom B6, den M550i skyr BMW M-orienterede dobbelt kobling transmission til fordel for en pagaj-forskudt otte-hastighed automatisk. Rygter tyder stærkt den næste M5 vil funktionen firehjulstræk, på hvilket tidspunkt vi forestiller Alpina vil annektere Bottrop og stjæle al sin drejningsmoment.

2018 BMW M550i xDrive

Den bageste-forspændte AWD systemet spins standard 19-tommer M hjul færdig i mat Cerium Grey metallisk, eller valgfrie 20'erne i samme farve. Den mørke finish formentlig, blev valgt i det mindste delvis at vise signatur blå bremsekalibre. Under alle omstændigheder, med enten hjul valg, Adaptive M Sport suspension dråber legemet 0,39 tommer tættere på jorden.

  • 2017 BMW 5-serie: First Drive anmeldelse
  • Flere Tyder indicierne: Næste BMW M5 vil have alle-Wheel Drive
  • BMW 5-serie Fuld dækning: Nyheder, anmeldelser, billeder og meget mere

Udenfor M550i får en decklid spoiler, mens spejlet caps, gitter ramme, de fender ventilationskanaler, og M Præstationer foran indtagelse accenter alle få en frakke af Cerium Grå maling. Ud tilbage, en sport udstødning færdig i sort krom piskeris de brugte gasser væk fra dig og dirigerer dem mod uheldige Hoser du bare blæste forbi. De doorsills har belyst ”M550i xDrive” type, fordi tændte branding er, hvad moderne luksus handler om. Indvendigt er sæderne betrukket med sort læder Dakota-med nappa skjul som en mulighed-og der er en M rat, M gulvmåtter, og aluminium pedaler.

Ligesom andre enhver anden ny 5, den M550i xDrive er tilgængelig med en fuld suite af føreren hjælpemidler og tilslutningsmuligheder. Længst forbi er de dage, når der tilføjes, hvad tyskerne kalder ”sportivity” betød opgiver bekvemmelighed, trods alt. Én bekvemmelighed BMW kan ikke byde på i øjeblikket er den M550i xDrive pris, som vil blive frigivet tættere på bilens foråret 2017 lanceringen.

2018-BMW-M550i-xDrive-REEL

Like this post? Please share to your friends: