BMW i Chief: Større i-modeller vil tilbyde Valgfri Range-Extender

BMW i Chief: Større i-modeller vil tilbyde Valgfri Range-Extender

Det er rimeligt at sige, at BMW i serien har, indtil nu, været mere et par fjernt beslægtede fætre, end det har været et tæt bilindustrien familie. Den i3 og i8 er begge fascinerende køretøjer, men at være en elektrisk bybil og en hybrid sportsvogn, har de forlod hvad der kan betegnes som en afgrund størrelse hul i midten af ​​intervallet.

Hvilket er hvor bilen, som vi formodning vil blive kaldt BMW i5 kommer i, da en bil i stand til at appellere til dem, der ønsker at rejse længere afstande og bære flere ting under el. Detaljer er stadig holdes under stram vagt, men et interview med i hoved produkt, Henrik Wenders, har kastet lys over, hvad vi kan forvente.

Først og mest betydningsfulde, har vi bekræftet, at BMW vil tilbyde en række forløbende forbrændingsmotor som en mulighed, hvilket betyder, at i5 vil være en elbil i stedet for, som nogle rapporter tidligere har antydet, en hybrid. ”Serien-extender spiller en vigtig rolle i de kommende år, når rækkevidde forbliver en begrænsende faktor, og en kilde til angst,” Wenders fortalte os, når vi talte med ham. ”Selvfølgelig, når vi kommer til et område, der er mere sammenlignelig med en forbrændingsmotor det bliver forældet. Så dette er grunden til at jeg kan sige, vi vil fortsætte med at tilbyde intervallet-extender i fremtiden som ekstraudstyr, til at løse de forskellige kunders behov.”

Tilsyneladende i3 s valgfri motor (vi testede denne version af bilen ca. 18 måneder siden) har haft en tendens til at være lidt mere end en trøst tæppe. ”I begyndelsen af ​​i3, den [tage satsen for] interval-extender var meget mere, end vi havde forventet,” siger Wenders. ”Mere end 60 procent. Det er faldende dramatisk nu, og hvad vi ser, er, at folk næsten aldrig bruger det, og at det var et rent psykologisk ting; det bliver regelmæssigt brugt i mindre end fem procent af i3s.

”The i3 er først og fremmest den anden eller tredje bil i husstanden,” Wenders fortalt os. ”Vi tænker på en ny i model over det at tiltrække familier, og det betyder at det skal være i stand til at være den første bil i husstanden. Vi arbejder stadig meget hårdt på brugen konceptet, men dette skal defineres af markedet og ikke af os.”(Du kan se vores kunstners fortolkning af, hvad i5 kunne se ud i toppen af ​​dette indlæg.)

2015 BMW i8

Range er altid det store spørgsmål, når det kommer til fremtidige elektriske modeller, og selv om Wenders erkendte, at en større bil ville forventes at levere en længere rækkevidde, han nægtede at blive trukket ind i detaljerne i det, han ville betragte som et minimum. ”Internt er der masser af diskussioner. Jeg forsøger at repræsentere kunden og jeg er altid anmode maksimale rækkevidde, men den tekniske perspektiv er, at du er nødt til at være meget forsigtige. Vi er nødt til at give et batteri med en vis levetid, og vi nødt til at give et batteri og gearsystem, der-fra en CO2 investering-stadig giver mening. Vi vil ikke deltage i kapløbet om maksimal rækkevidde tal. I øjeblikket, hvis man sammenligner disse tal og se, hvad slags energi investering er bag det, man ofte ser det samlede carbon footprint af disse modeller er højere end for en bil med en forbrændingsmotor. Det gør ikke nogen form for fornuft.”

BMW strategi at bruge udviklingen i batteri-teknologi til at tilbyde trinvise opgraderinger over tid, derfor den nyligt annoncerede beslutningen om at sælge i3 med en opgraderet batteri ved siden af ​​den eksisterende model. Wenders bekræftede også, at en carbon-fiber struktur er en sikkerhed for i5 og enhver fremtidig i modeller. ”En af i'er roller er som et gunstigt mærke at hjælpe industrialisere nye materialer og processer. Vi har allerede åbnet døren med i3, og vi vil tage den derfra.”

  • BMW lancerer iPerformance Moniker for plug-in hybrider
  • BMW i8 protonsyrer Red Edition: En rød og grå Hybrid til Storbritannien
  • BMW i3 Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, Billeder, anmeldelser og meget mere på BMWs EV

Men vil fremtidige i-modeller kunne matche den følelsesmæssige appel, som har givet Tesla sin til tider rabiate fanskare? ”Jeg er meget subjektiv her, men jeg er overbevist om, at vi har den følelsesmæssige forbindelse allerede med vores publikum,” siger Wenders. ”Men vi er ikke opsat på at opbygge en separat mærke med en separat portefølje. Det ville være til at tale om et selvstændigt selskab, som du måske se som en uafhængig konkurrent til Tesla mærke. Men det er ikke vores historie-vi er et sub-brand, en del af de mest succesfulde præmie bilproducent i verden. Vi ønsker at fortsætte den historie. Vi har mulighed for at være spydspids, kan vi teste nye materialer, nye design sprog, nye krop koncepter. Innovation er vores styrke.”

Den snak om nye organ koncepter bringer en mere prosaisk vinkel: Hvorfor har vi ikke set en cabriolet i model endnu? Wenders nægter at blive trukket på detaljerne, men som indrømmer, med et bredt smil, at ”den fordel, at kulstof struktur er, at det er så stiv, du kunne tage væk på taget uden at destabilisere bilen.”

Like this post? Please share to your friends: