Så Spicy: Lexus Sriracha IS Bringer Tears for vore øjne

Lexus har tilføjet nogle krydderi til sin entry-level sportssedan med Sriracha IS, og ja, som navnet antyder, er dette en Sriracha-hot-sauce-tema Lexus IS.

Den Sriracha IS bringer sød og krydret smag af Huy Fong Foods’ underskrift sauce til den automotive markedsplads. Iført en frakke rød maling, der er blevet blandet med faktiske Sriracha hot sauce, den Sriracha IS også omfatter Sriracha-flaske-cap-grønne accenter på grillen surround, bremsecalipre og sidespejle.

Inde, Sriracha IS tingles med forbedringer såsom et rat støbt fra hvad Lexus beskriver som en Sriracha-lignende væske, sæder broderet med Sriracha-inspirerede accenter herunder hane-logoet, temperaturindstillinger for de opvarmede sæder og klima kontrol, der går hele vejen op til ”Sriracha hot”, og en drivende-mode knop, der omfatter en Sriracha indstilling i stedet for bilens Sport indstilling.

Ligesom væddeløb, Sriracha er liv, og Sriracha elskende er ikke på udkig bare for en slags stil-erklæring. Nej, de ønsker at smage saucen lækre blanding af chili peber, sukker, salt, hvidløg og destilleret eddike. Så Lexus passer Sriracha IS med en nøglering med fjernbetjening Emergency Sriracha Aktivering, som dispenserer Sriracha fra en dyse placeret i toppen af ​​fob. Ja, der er også 43 flasker af Sriracha stablet i bilens bagagerum, fordi der har brug for at bære bagage, når du har Sriracha?

  • 2016 Lexus NX200t vs. the World
  • Testet! 2017 Lexus IS200t F Sport
  • Lexus IS Forskning: Fuld Priser, specifikationer, anmeldelser og nyheder og meget mere

Lexus Sriracha IS bringer tårer til vores øjne-og ikke den slags tårer, du får fra en særlig krydret parti Sriracha. Heldigvis er der ingen tegn på, at Lexus faktisk har planer om at sætte den Sriracha IS i produktion.

2017-Lexus-Sriracha-IS-REEL

2016 LA Auto Show Fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: