Hvordan Ford Made New Mustang Interiør bedre end nogensinde

Hvordan Ford gjort den nye Mustang's Interior Better than Ever

Hvordan Ford Made New Mustang Interiør bedre end nogensinde Fra marts 2015-udstedelse af Bil og chauffør

Tilgiv os, hvis, mellem fejrer uafhængige baghjulsophæng og dissekere den nye fire-cylindret motor, vi gik over 2015 Ford Mustang interiør med al den hastighed af en 5,0-liter ved fuld træ. Den opgradering over Fords tidligere pony bil er så dramatisk, som ændringerne under kølerhjelmen og overskrævs bagakslen, og det trofast ure hurtighed, hvormed bil interiør-selv dem i pony retro-tema biler-udvikler.

Typisk for enhver ny-bil-program, Mustang interiør-design team udviklet to forskellige koncepter i fuld skala ler modeller før afregning på den endelige retning. Den første, en videreudvikling af den afgående bilen, lagt vægt på førsteklasses materialer. Den anden, som i sidste ende inspirerede produktion bil, rutes et luftfartøj tema med en dyb, vingeformet span af aluminium strækker sig fra dør til dør.

Den aeronautiske tema vandt ikke bare af æstetiske årsager, men fordi det er designet med en fladere streg i tankerne, en praktisk ændring, at den anden koncept manglede. ”Hvis man ser på [den afgående Mustang] instrumentpanel, det er virkelig stor, den er tung, er det tung,” sagde Doyle Letson, Fords chef indretningsarkitekt. ”Vi kom op med dette som en første for Ford, som lagde [knæ] airbag i handskerummet-box dør. Da vi kom op med dette koncept, det slanket alt op betydeligt.”

Designteamet også lånt et par premium hånd fra det første koncept, blødgørende overfladerne og tilføje bindestreg syninger. Resultatet er en hytte, der er mere rummelige og fornemme end nogen Mustang i nyere historie.

Hvordan Ford gjort den nye Mustang's Interior Better than Ever

1. Præget i Mustang DNA siden 1964, denne dobbelte pande skaber symmetri, der er det modsatte af en driver-orienterede cockpit.

2. Aluminium ben var inspireret af Mustang 1967 og er tegn på, at Ford var villig til at bruge nogle penge.

3. De øverste dørpaneler på den gamle bil var nådesløs plast. Nu er de bløde vinyl.

4. Denne Cutline gør det nemt at udskifte den øverste trim til midcycle opdateringer eller særlige udgaver. ”Det giver os mulighed for at gøre den blødere, hvis vi kan få nogle nye udviklinger,” siger Letson.

5. I den afgående Stang, aluminium accenter wrap omkring rattets fælg lige hvor tommelfingrene hvile. De er koldt om vinteren, varmt om sommeren, og hård uanset årstid.

6. Stashing knæet airbag i handskekasse dør reducerer bindestreg dybde af næsten fire inches, ifølge Letson, skaber yderligere kneeroom for passageren.

7. I højre-drev markeder, knappen tænding sidder på den modsatte side af vippekontakter. Dette ellers symmetrisk gruppering betyder venstre og højre hånd-drev biler kan bruge den samme center-stack trim panel.

Hvordan Ford gjort den nye Mustang's Interior Better than Ever

8. En hånd på skifteren bruges til at betyde, at din underarm hvilede på din 32-ouncer og din albue ramte hårdt låsen overgang til konsollen. I den nye bil, de kopholdere skifte til højre og udløseren flytter til siden.

9. Denne aluminium ”fløj” er ankeret af designet. Snittene trapezformede på de øvre og nedre kanter efterligne formen af ​​dash øjenbryn. I den tidligere Mustang, en lignende linie adskilt midterkonsollen fra klima ventilationskanaler.

10. Designteamet bygget flere skalamodeller at forstå, hvordan de aluminium, vinyl og plastdele skal overlappe her for strammeste pasform.

11. Den slanket Shifter er et resultat af kundernes feedback.

12. Letson kalder disse store, runde analoge målere ”en ukrænkelig” på Mustang.

13. Den afgående bil brugt en høj, smal arv skrifttype i klyngen. Temaet luftfart betyder, at læselighed var en prioritet for 2015-modellen.

14. Den siddestilling er ikke meget anderledes end i den foregående bil, selvom du sværger ellers. Den teleskopiske ratstamme, hugget ud midterkonsol, og mere lavvandede instrumentbræt alle gøre for en mere rummelig, sporty fornemmelse.

  • Sammenligning Test: 2015 Mustang GT vs Camaro SS 1LE, Challenger R / T Scat Pack
  • Hvordan vi ville Spec Det: The Perfect 2015 Ford Mustang
  • Instrumenteret Test: 2015 Ford Mustang GT Automatisk

Hvordan Ford gjort den nye Mustang's Interior Better than Ever

Like this post? Please share to your friends: