Mazda 6 AWD modeller Spredning fra Japan til Andetsteds-Kan vi få dem her?

2015-Mazda-6-med-i-eLOOP-Energi-Genindvinding-flipper

Mazda 6 er en af ​​vores foretrukne biler, periode-med ren, flyder styling og sprød håndtering, det er helt sikkert i spidsen for den mid-size-sedan pakke både hvad angår æstetik og køreglæde. Men 10Best Biler-vindende model det mangler mindst én mulighed, at mange af sine konkurrenter tilbyder: fire drivhjul. Mens der ikke vil ændre sig her på kort sigt, europæere (og australierne) nu har en chance på blokering en, så udstyret.

I Japan, Atenza-det er hvad de kalder Mazda 6 er der-har været tilgængelig med firehjulstræk i nogen tid på både sedan og ikke-for-den-amerikanske. Vognkassen stilarter. Det kan være havde med en manuel eller automatisk transmission, men motoren er begrænset til en 173-hk 2,2-liters diesel. Nu er det, der tilbydes uden for sit hjemmemarked, som Mazda officielt lanceret et firehjulstræk version til Europa til betydelig fanfare på Auto Show i Wien, Østrig.

Den er udstyret med samme alle hjul-drev drivaggregatet, der er monteret i den japanske version, samt den ekstra mulighed for en entry-level 148-hk diesel, der supplerer den 173-hk enhed. I Europa, dog går firehjulstræk betyder også at gå vogn. Mazda hævder, at systemet ”er udstyret med verdens første front-wheel-slip afsløring varslingssystem og beskæftiger nu en specialudviklet letflydende olie for yderligere at forbedre brændstoføkonomien.”

  • 2016 Mazda 6 premierer med Fancy Ny Cabin, Afdæmpet Skræddersyet Krop
  • Mazda Planlægning af en 6 Coupe til 2017-Ja, med to døre!
  • Mazda 6 Prisfastsættelse, anmeldelser, sammenligninger, Specs, og Mere

Den AWD opdatering var blevet annonceret en måned eller deromkring siden som en del af bilens ansigtsløftning for 2016 og Mazda Østrig er faktisk plædere systemet som ”highlight” af den opdaterede bilen. Som for USA-tilgængelighed, blev vores henvendelser til Mazda USA mødtes med industristandarden høflig afvisning af at kommentere fremtidig produkt eller spekulation. Vores take? Med introduktionen af ​​den 6 mangeårige forsinket dieselmotor option stadig op i luften, ville tilføjelsen af ​​AWD i det mindste give mid-size familie sedan shoppere en ny grund til at overveje at købe en 6. Vi siger bringe det her med gasmotoren og diesel.

Like this post? Please share to your friends: