Boxer Bønner: Subaru lancerer 2018 WRX og STI Pricing

2018 Subaru WRX og STI2018 Subaru WRX og STI

Den 2018 Subaru WRX og dens STI søskende havde brug for en lille gås for at holde dem konkurrencedygtige, indtil deres afløsere, bygget på Impreza s Subaru globale platform, ankommer på scenen, især med den nye Subaru Impreza i butikkerne og en ny Crosstrek snart at følge. Vi har detaljeret den bølge af opdateringer anvendes på 2018 WRX og STI andre steder, og nu Subie har udgivet prisfastsættelse for de frisket rally drenge.

Basen WRX er kun tilgængelig med en seks-trins manuel gearkasse og begynder ved $ 27.855. De, der går ind for noget lidt mindre bare knogler bliver nødt til at gå til Premium-modellen, som starter ved $ 30.155 og garn dig en Starlink hovedenhed med en 7,0-tommer skærm. Går Premium giver mulighed for at købe et Performance pakke for $ 2050, som tilføjer Recaro sæder med otte-vejs power justering for føreren, opgraderede bremseklodser, røde bremsekalibre, og et soltag slette. For dem, der er mere interesseret i WRX for sin Peppy turbo bokser og firehjulstræk, kan man bruge $ 31.355 for en CVT-udstyret WRX Premium, som ikke kan opgraderes med Performance-pakken.

Shell ud $ 32.455 for en WRX Limited med en manual, og du får en 10-vejs power førersædet med magt lumbal justering, adaptive LED forlygter, og LED tågelygter. Keyless entry, trykknap start, PIN-kode adgang, automatiske vinduesviskere, og automatisk kontrol højde-justering for LED'erne også er inkluderet. For en ekstra $ 2100, navigations pakke indeholder en Harman / Kardon lydsystem, automatiske høj-bjælker, blind-spot afsløring, og bag på tværs af trafik alarm. Valg af CVT Limited, som starter ved $ 33.655, betyder, at du kan tilføje Subie syn chauffør-assistance system samt navigation, for $ 3300.

  • 2018 Subaru WRX og WRX STI: Den Rally Warriors soldat på med mindre opdateringer
  • Efter i Portago spor: Mark Higgins tager på Olympia bobslædetur-i en bil! [Video]
  • Subaru WRX Forskning: Fuld Pricing, nyheder, anmeldelser, billeder og meget mere

STI hoveder, tage til efterretning. Hvis du vil ind på den vingede-vidunder handling, vil du blive ponying op $ 36.955, men hvis du er villig til CREST de $ 40K mærket, for $ 41.755, STI Limited ekstra udstyr omfatter otte-vejs magt justerbar Recaro sæder, læder trim, en magt soltag, den 7,0-tommers multimedie hovedenhed, navigation, blind-spot detektion, bag på tværs af trafik alarm, nøglefri adgang, og afgørende, en førers ryglæn lomme. Du har også mulighed for at droppe den fløj til fordel for en mere diskret spoiler. Subaru har endnu til at annoncere en plan for at donere de slettede vinger til en organisation, der har specialiseret sig i at bygge LEED-certificerede dyreinternater fra fundne materialer, men vi er sikre på, det er kun et spørgsmål om tid.

Like this post? Please share to your friends: