2016 Subaru WRX og WRX STI: mere luksus, Flere funktioner

2016 Subaru WRX og WRX STI: mere luksus, Flere funktioner
Subaru seneste WRX og WRX STI ydeevne sedans har kun været til salg for omkring et år, men allerede den bilproducent giver de hurtige fire-døre nogle opgraderinger. Ændringerne alle center omkring WRX og WRX STI s infotainment og sikkerhed vagtplaner, med hver model nu få Subaru nyeste Starlink infotainment system med en 6,2-tommer berøringsfølsom skærm, et backup kamera og Bluetooth.

Ud over den stjerneklare Starlink kommer, såvel som den nyligt tilgængelige Synet sikkerhed suite (adaptive cruise control, automatisk bremsning, blind-spot detektion, bane-skift assistere, og bag cross-trafik alarm) på CVT-udstyret WRX Limited modeller, ikke meget ellers har ændret sig. 2015 WRX STI Launch Edition er blevet droppet, fordi, ja, har bilen lanceret. WRX kan stadig havde i basen, seks-trins-manuel-only trim, Premium spec (manuel eller CVT) eller begrænset spec (også med enten transmission). Det WRX STI kan nu kun havde i bund og Limited forklædninger, og lige som før, en seks-trins manuel er den eneste transmission valg. Vi har opdelt hver modellens ændringer og priser under:

WRX: $ 27.390; prisstigninger med $ 300 i forhold til 2015 WRX, takket være den nye 6,2-tommer Starlink grænseflade.

WRX Premium: $ 29.690 (plus $ 1200 for CVT automatisk); Prisen stiger med $ 400, og der er nye 18-tommer hjul med sommerdæk. Premium købere kan vælge en 7,0-tommer Starlink skærm med navigation, en ni-højttaler Harman / Kardon lydsystem, og to USB-porte til $ 2.100, så længe den manuelle er valgt.

WRX Limited: $ 31.190 (plus $ 1200 for CVT automatisk); Prisen stiger med $ 400, og den begrænsede fortsætter med at adskille sig fra andre WRXs i form af en læder interiør, en otte-vejs magt førersædet, og LED lav-beam forlygter. De, der vælger den automatisk kan også bestille synet sikkerhedsteknologier (plus nærhed nøgle med trykknap start, navigation og en Harman / Kardon ni-højttaler lydsystem) til $ 4095, mens stick-shift købere kan få den samme kit minus synet for $ 3100.

2016 Subaru WRX STI
WRX STI:
$ 35.490; prisstigninger ved $ 200, stadig leveres som standard med dual-zone automatisk klimaanlæg, opvarmede forsæder, opvarmede sidespejle, og forruden-visker afrimning. Ligesom på almindelige WRXs, STI får en standard backup kamera og den 6,2-tommer Starlink skærm. Købere kan tilføje en $ 2600 pakke, der inkluderer en nærhed nøgle med trykknap start, navigation, og den smarte ni-højttaler lydsystem.

WRX STI Limited: $ 40.790; Prisen stiger med $ 1500, men nyligt standardudstyr omfatter blind-spot overvågning, bag på tværs af trafik alarm, nærhed nøgle med trykknap start, navigation med den større skærm Starlink, og Harman / Kardon-lyd. Læder, en otte-vejs magt førersæde, og en magt moonroof forblive standard, efterlader stort set den eneste køber valg til en lav-profil spoiler eller den klassiske fuld boring rally fløj.

  • 2015 Subaru WRX STI Testet: Hvis du vil have Handling, det har fået Traction
  • Hvorfor Scion FR-S Salg har kastet: The Life og Times af en Ultra-niche produkt
  • Subaru WRX Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Vi har virkelig grave WRX STI, men Subaru 's opgraderinger til 2016 tilføje mere værdi til hvad nogle ser som en semi-pebret ydeevne bil. Udvidelsen af ​​synet til mere Subarus giver en vis forstand, men for os, WRX købere tendens til at være hard-core entusiaster, hvoraf de fleste ikke ønsker eller har brug for sikkerhed babysittere til at hjælpe dem med at køre. Stadig, vi formoder, det kan nag et par tekstning drivere til at stoppe en sådan adfærd-eller i det mindste forhindre dem i stampeblanding ind i biler foran dem. Tilføjelse Starlink har os glade, også for Subaru gamle infotainment-system er noget af et mareridt at bruge. Vi vil kontrollere det ud snart-2016 WRX og WRX STI ankommer i forhandlerne denne sommer.

2016 Subaru WRX og WRX STI: mere luksus, Flere funktioner

Like this post? Please share to your friends: