Mazda Endelig Bringing dieselmotor til USA i 2017 CX-5

2017 Mazda CX-5

Mazda har talt om at bringe sin 2,2-liters SKYACTIV-D dieselmotor til det amerikanske marked for den bedre del af et årti, og nu har vi endelig fået en fast dato og et bekræftet model: 2017 i den nye CX-5.

Den 2017 CX-5 blev afsløret ved LA Auto Show. Mekaniske specifikationer er stadig knappe, med Mazda først bekræfter blot, at den 2,5-liters fire-cylindret motor-grundpillen motor i den nuværende CX-5-ville vende tilbage og at den nuværende, baserer 2,0-liters fire-cylindret ikke ville. Vi har også hørt rygter, at en manuel gearkasse vil være til rådighed i den nye model.

Nu er virksomheden siger, at 2,2-liters diesel vil blive tilbudt her, der starter i den anden halvdel af 2017. Igen er Mazda giver ingen specs, men i andre markeder den sekventielt turboladet SKYACTIV-D gør så meget som 173 hestekræfter og 310 lb-ft af drejningsmoment ved 2000 rpm. Om det vil være tilgængelige med den seks-trins stick eller bare den seks-trins automatisk også stadig uvist. Ingen estimater brændstoføkonomi er tilgængelige som i endnu, med Mazda siger kun, at diesel-motor CX-5 ville være ”en af ​​de mest brændstoføkonomiske biler i sin klasse.”

  • 2017 Mazda CX-5 billeder og info: Evolution er ikke bare en teori
  • Spørg den mand, der ejer en: Mazda CX-5
  • Mazda CX-5 Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere!

I betragtning af den forgiftede miljø for dieselmotorer i landet i kølvandet på Volkswagen diesel-snyd skandale, skal Mazda har en masse tillid til, at dets SKYACTIV-D vil gøre en overbevisende sag for forbrugerne. Mazda fortalte os, at motoren opfylder vores standarder emissioner, hvilket er godt, da det er sikker på at få masser af kontrol fra amerikanske miljømyndigheder.

Like this post? Please share to your friends: